Consilieri

 

Dr. Elena Iuliana Lambru

Specializare: Medicină Generală
Telefon: 0737 525 731
Adresa: Sibiu, Clinica Medicală Carpe Diem, str. Costache Negruzzi nr. 12 // Hunedoara, H Medical Clinic, Strada Victoriei nr. 14

Am ajuns să cunosc programul metabolic balance® fiind în căutarea unei soluții pentru scăderea în greutate pentru mine, în așa fel încât să-mi mențin greutatea după terminarea procesului de slăbire.

Cu metabolic balance® sunt pe drumul către o greutatea optimă. În plus, am ocazia să ajut și alte persoane care se întâlnesc cu astfel de probleme.

În ultimul an am avut satisfacții deosebite ajutându-mi clienții să parcurgă drumul către normalizarea greutății. Recunoștința lor este cel mai bun argument pentru a continua și a fi model și suport pentru toți cei care au probleme cu greutatea și doresc să-și îmbunătățească starea de sănătate.

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Elena Iuliana Lambru

Articole scrise de Dr. Elena Iuliana Lambru

iuliana_lambru_-_metabolic_balance_sibiuv3.jpg

Drumul meu alături de programul de nutriție metabolic balance®

Când greutatea îți dă probleme mult timp, cauți în permanență soluții. Realizezi ce pericole te pasc privind sănătatea astfel încât îți dorești extraordinar de mult să găsești ceva care să te ajute. Dacă se poate... ceva care să dea rezultate dar să nu te facă să te simți chinuit, să simți totuși că trăiești.