Clienții Noștri

Pentru că o poză face cât o mie de cuvinte lăsăm aici zâmbetele cătorva dintre cei care au reușit cu Metabolic Balance.

Ce motivație mai bună pentru cei care sunt la începutul drumului? Sau cei care vor decide chiar azi să treacă la un stil de viață sănătos cu programul german de nutriție personalizată? 

Ne mândrim cu fiecare dintre poveștile de succes făcute posibile de talentul, empatia și profesionalismul celor peste 100 medici-consilieri Metabolic Balance din România.

 

 

Disclaimer 

 

metabolic balance® este un program științific de nutriție personalizată nu o dietă minune. Rezultatele diferă de la persoană la persoană și sunt condiționate de respectarea celor 8 principii ale programului, a cantităților de alimente pentru fiecare masă și a combinațiilor recomandate pentru fiecare persoană pe baza metabolismului său unic.

Programul metabolic balance® nu este un tratament medical și nu înlocuiește tratamentele medicale specializate. Planurile de alimentație individualizate sunt complementare acestor tratamente. Medicii-consilieri metabolic balance® sunt pregătiți să ofere informații competente despre oportunitatea înscrierii în program a persoanelor afectate de diverse probleme medicale.

Pentru a înțelege corect cum funcționează programul vă recomandăm să citiți cu atenție informațiile de pe acest site și să luați legătura cu un medic-consilier acreditat.