Misiunea Echipei Metabolic Balance

Noi, medicii care lucrăm în echipa Metabolic Balance în România, refuzăm să promitem minuni. Oricât de eficace ar fi programul metabolic balance®, acesta nu va funcționa pentru un client care nu îl respectă. 

Eficacitatea, demonstrată prin cele peste 1 milion de planuri realizate până astăzi în Europa, ține și de tine.

De angajamentul, seriozitatea și perseverența ta în program.

Consilierii Metabolic Balance lucrează în regim privat și întotdeauna percep un onorariu. Angajamentul tău financiar face parte din procesul de auto-motivare pentru urmarea cu perseverență a programului.

metabolic balance® funcționează pentru clienții care își respecta planul individual de nutriție, realizat specific pentru ei.

Esența succesului este profunda personalizare a acestor planuri pe baza evidențelor științifice. Celălalt ingredient important al succesului este procesul de consiliere care te va ajuta să îți păstrezi motivația, să obții rezultate pozitive și să le menții pe termen lung.

Clienții care vin la noi au testat, de regulă, mai multe cure sau diete. Mulți sunt, pe bună dreptate, dezamăgiți. Fie nu au obținut rezultatele dorite în timpul promis, fie le-au obținut, dar nu au putut să le mențină pe termen lung. Unii s-au simțit slăbiți și asta le-a ridicat semne de întrebare privind consecințele dietei urmate pentru sănătatea lor.

Ne ajutăm clienții să urmeze cu perseverență programul și îi îndrumăm constant, cu responsabilitate, în direcția obținerii rezultatelor pe care și le propun. Avem în vedere permanent ameliorarea stării generale de sănătate a clienților noștri. Dorim ca cei care apelează la noi să își asume, la rândul lor, responsabilitatea de a urma cu seriozitate ceea ce îi îndrumăm în favoarea sănătății lor.