Este pentru tine?

nutriție echilibrată

Metabolic Balance® este un program de reechilibrare a metabolismului

printr-o nutriție personalizată, bazat pe 25 de ani de cercetare academică și practică medicală.

Institutul Metabolic Balance din Germania a dezvoltat soluții pentru reglarea greutății corporale pentru persoane care își doresc să fie mai suple, să aibă mai multă energie și vitalitate, și să reducă riscurile de sănătate asociate cu supraponderalitatea și obezitatea.

Cu metabolic balance®  reglarea greutății corporale se realizează sănătos, natural și fără efect de bumerang, deoarece organismul este readus la o stare de echilibru metabolic și hormonal.

În Europa, în ultimii 18 ani, peste 1.000.000 de clienți au adoptat cu succes planuri personalizate de nutriție metabolic balance®. Programul metabolic balance® este disponibil în Romania printr-o rețea de medici-consilieri acreditați.

 

reechilibrare a metabolismului

Sănătate și frumusețe

metabolic balance® este soluția ideală pentru persoanele care doresc să se bucure de beneficiile estetice ale unei alimentații corecte: un corp suplu, un ten curat, păr strălucitor, un aspect general estetic și sănătos.

Soluția este concepută să elimine kilogramele în plus în mod natural. Cele patru faze ale programului facilitează tranziția treptată la un stil de alimentație corect.

Planurile personalizate de alimentație asigură o nutriție completă și echilibrată, adaptată metabolismului unic al fiecărei persoane, astfel încât tentația de revenire la vechiul stil de a mânca este redusă. Asigurându-se toți nutrienţii necesari, nu există riscurile specifice dietelor agresive.  

 

Planuri de alimentație

Persoană activă, cu un stil de viață solicitant 

Un plan personalizat de alimentație metabolic balance® adaptat pentru oamenii activi asigură, în mod natural, toți nutrienţii (macro și micronutrienții) necesari pentru a face față provocărilor vieții profesionale. O alimentație corectă este fundamentul unei sănătăți bune cu un nivel optim de energie, putere mare de concentrare și capacitate sporită de gestionare a stresului de la locul de muncă. Se previn astfel situațiile de burnout ocupațional, insomnii și oboseală cronică!

metabolic balance® te poate ajuta să te simți în formă, să îți rămână energie pentru viața personală și de familie. Programul poate fi adaptat și pentru persoanele care au puțin timp liber și sunt mereu pe drumuri.

nutriție personalizată

Copii afectați de supraponderalitate

metabolic balance® este un program gândit, încă de la începutul activității de cercetare a fondatorului – medicul diabetolog Wolf Funfack, să scadă riscul declanșării bolilor metabolice și a celor asociate cu supraponderalitatea și obezitatea.

Copii care înregistrează valori mari pentru colesterol, acid uric sau transaminaze hepatice, prezintă posibilitatea să se afle în zona de risc. Planurile personalizate de nutriție metabolic balance® ajută copiii să se simtă bine și să se bucure de cea mai frumoasă perioadă a vieții.

Participarea în program este recomandată copiilor care au vârsta minimă de 8 ani.

cure de slăbire

Tineri

Reglarea metabolică realizată prin adoptarea unui plan de nutriție echilibrat personalizat rezolvă multe probleme specifice adolescenților și tinerilor:

  • Acnee juvenilă
  • Probleme de concentrare
  • Probleme cu somnul
  • Tulburări ale ciclului menstrual
  • Migrene, lipsă de energie, oboseală cronică
  • Supraponderalitate și obezitate
stil de viață sănătos

Cupluri care își doresc copii

metabolic balance® oferă planuri personalizate de nutriție pentru cupluri cu probleme de fertilitate sau libido scăzut. Infertilitatea este de multe ori o problemă generată sau potențată de kilogramele în plus. Programul este recomandat pentru:

  • Dezechilibre hormonale
  • Libido scăzut
  • Infertilitate și tulburările ale ciclului menstrual
refacerea echilibrului metabolic

Activ și energic, indiferent de vârstă

Un plan personalizat de alimentație oferă organismului nostru exact ce are nevoie, cât are nevoie. Îmbătrânirea prematură poate fi evitată cu o alimentație  corespunzătoare. O alimentație corectă este principalul secret al longevității, al menținerii unei stări de sănătate bună și a unui nivel optim de energie.

Consilierii noștri acreditați te pot sfătui cum poți să te bucuri de un stil de viață activ până la o vârstă înaintată. Planurile de nutriție metabolic balance® sunt personalizate ținând cont de istoricul și de riscurile medicale ale fiecărei persoane.

slabeste sanatos

Prevenirea afecțiunilor asociate cu supraponderalitatea

Persoanele aflate în situație de obezitate sau cu un procent mărit de grăsime viscerală se expun la numeroase riscuri de sănătate.

Metabolic Balance oferă planuri personalizate de nutriție pentru prevenția primară și secundară a bolilor cardiovasculare și metabolice. Planurile de alimentație personalizate includ alimente care reduc colesterolul și tensiunea arterială. Planurile sunt bazate pe cercetările și practica medicală avansată, coordonată în ultimii 25 de ani  în Institutul Metabolic Balance din Germania.

Contactează un consilier metabolic balance® sau trimite-ne un mesaj. Vom analiza situația ta particulară pentru a evalua oportunitatea înscrierii în program.

imunitate scăzută

Vrei o imunitate mai bună

Imunitatea scăzută poate fi atât rezultatul unei alimentații sărace în minerale și vitamine, cât și consecința unei alimentații excesive care pune la lucru organele mai mult decât este necesar.

Secretul este echilibrul. Cu un plan echilibrat de alimentație îi oferi corpului tău ce are nevoie, în cantități optime. Respectând planul, îți reglezi metabolismul la un nivel profund, biochimic și hormonal. Acest echilibru este baza unei sănătăți bune, pe termen lung.

Află mai multe despre beneficiile programului metabolic balance® luând legătura cu un medic-consilier din localitatea ta. Vom analiza situația ta particulară pentru a evalua oportunitatea înscrierii în program.

intoleranțe alimentare

Ai alergii sau intoleranțe alimentare

Reacțiile alergice la gluten, lactoză și alți alergeni, precum și diversele intoleranțe alimentare (fructe de mare, fructe exotice, arahide, nuci, etc.) ne pot limita foarte mult opțiunile. Există, totuși, multe alimente care pot fi incluse în meniul unei persoane cu alergii.

Cu un plan individualizat de alimentație metabolic balance® persoanele afectate de alergii nu se mai simt ca ‘la cură’ sau 'la regim'. Există soluții pentru a mânca sănătos, echilibrat astfel încât să nu lipsească nici energia, nici savoarea din farfurie.

 

Disclaimer

 

metabolic balance® este un program științific de nutriție personalizată nu o dietă minune. Rezultatele diferă de la persoană la persoană și sunt condiționate de respectarea celor 8 principii ale programului, a cantităților de alimente pentru fiecare masă și a combinațiilor recomandate pentru fiecare persoană pe baza metabolismului său unic.

Programul metabolic balance® nu este un tratament medical și nu înlocuiește tratamentele medicale specializate. Planurile de alimentație individualizate sunt complementare acestor tratamente. Medicii-consilieri metabolic balance® sunt pregătiți să ofere informații competente despre oportunitatea înscrierii în program a persoanelor afectate de diverse probleme medicale.

Pentru a înțelege corect cum funcționează programul vă recomandăm să citiți cu atenție informațiile de pe acest site și să luați legătura cu un medic-consilier acreditat.

Programează-te pentru consultația inițială

și vei fi contactat de un medic acreditat din orașul tău.

*Din Martie 2020, pentru respectarea distanțării sociale, Metabolic Balance este disponibil și online via Zoom sau Skype. 

metabolic balance

Metabolic Balance
Online

Consilierea la distanță, opțiunea pentru
un plus de siguranță în pandemie

logo-zoom.pnglogo-skype.png

 

Consilieri Online