Ultimul articol

Drumul meu alături de programul de nutriție metabolic balance®

Când greutatea îți dă probleme mult timp, cauți în permanență soluții. Realizezi ce pericole te pasc privind sănătatea…

Citește

Alte articole

Când greutatea îți dă probleme mult timp, cauți în permanență soluții. Realizezi ce pericole te pasc privind sănătatea astfel încât îți dorești extraordinar de mult să găsești ceva care să te ajute.…
metabolic balance® este un program pentru reglarea metabolismului, realizat de medici și oameni de știință din domeniul nutriției, care ajută la reglarea greutății corporale. Cu ajutorul acestui…
Cardiologul englez Aseem Malhotra, este un medic cu o vastă experiență în cardiologie și în cardiologia intervențională, care a efectuat peste 17.000 angiografii coronariene. A devenit un activist în…
Sistemul imunitar uman este o componentă centrală a sistemului de apărare a organismului, protejând corpul de bacterii și viruși invadatori. Atât sistemul imunitar cât și pielea au nevoie iarna de o…
Cimbrul este, totodată, una dintre cele mai cunoscute plante medicinale cu efect terapeutic. Uleiurile esențiale, care sunt responsabile pentru mirosul și gustul specific cimbrului, fac ca această…
În post se întâmplă foarte ușor să nu respectam echilibrul nutrienților. Datorită stresului cotidian sau din lipsa informațiilor corecte, alimentația de post înseamnă mai ales hidrați de carbon.
Încărcătura glicemică mai redusă a pâini de secară integrală determină o creștere mai moderată a insulinei, ducând astfel la o limitare a efectelor metabolice ale insulinei.
În medie se consumă 200 de ouă pe an. Nu este de mirare, deoarece ouăle sunt gustoase și pot fi folosite pentru a pregăti și rafina numeroase feluri de mâncare.
Pentru a te bucura de o stare de bine pe termen lung, este important să ai grijă în mod special de sănătatea inimii tale. Una dintre modalitățile prin care poți face acest lucru este consumând…
"An apple a day keeps the doctor away", spune cunoscutul proverb. Mărul este unul dintre cele mai vechi fructe de cultură. În jurul anului 1900, existau circa 1000 de soiuri de mere.