Consilier

Dr. Daciana Ispir

Metabolic Balance Online
Specializare: Medic Generalist
Telefon: 0723 643 407
Adresa: Centrokinetic, Str. Barbu Vacarescu 102, sector 2, București

Obezitatea este în continuă creștere, atât în rândul adulților, cât și al copiilor. Părinții sunt cei care au un rol esențial în modul de alimentație al copiilor, puterea propriului exemplu fiind esențială. Sunt mamă a doi copii și am văzut din propria experiență ce presupune asta.

Adoptă o alimentație corectă și echilibrată. Aceasta va avea impact nu doar asupra sănătății și stării tale de bine, ci se va răsfrânge și asupra celor din jurul tău.

Am absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul UMF Carol Davila București și sunt membru în Colegiul Medicilor București. În prezent sunt înscrisă în cadrul aceleiași Universități la Masterul de Nutriție și siguranță alimentară.

În urmă studiilor făcute la Institute for Integrative Nutrition (IIN) din SUA am primit certificarea de Health Coach. În cadrul aceste școli de nutriție, una de dintre cele mai renumite din lume, am avut acces la informații complementare celor studiate în Facultatea de Medicină. Am învățat metode inovatoare de coaching, tehnici practice de management al stilului de viață și teorii de ultima oră din nutriția holistică.

Totuși, am constatat că doar aplicarea unor principii de nutriție sănătoase nu duce de fiecare dată la obținerea greutății dorite, mai ales dacă vorbim de un surplus mare de kilograme. metabolic balance® m-a convins prin gradul mare de personalizare a fiecărui plan individual, pe baza analizelor de sânge și istoricului medical. Rezultatele sunt excelente de fiecare dată.

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Daciana Ispir