Lansarea programului Coporate Health

Metabolic Balance România a anunțat lansarea programului Coporate Health în cadrul Forbes CEE Forum 2019, 24-25 Septembrie, București.

„Prin Corporate Health, ne propunem să fim un partner de încredere pentru companiile care țintesc să fie angajatori de 5 stele și să câștige războiul talentelor. Companiile care vor încuraja un lifestyle sănătos pentru angajații lor vor avea de câștigat pe termen mediu și lung” a declarat Dr. Michaela Stein, CEO Metabolic Balance România.

Un stil de viață responsabil, bazat pe o alimentație sănătoasă, echilibrată, are efecte economice de anvergură. Sănătatea și vitalitatea sunt condițiile de bază pentru ca oamenii să rămână performanți și companiile competitive, a la long. La nivel macro, economia românească are nevoie de o forță de muncă sănătoasă, balanța forței de muncă să fie înclinată în partea oamenilor activi.

În companii, de sănătatea angajaților depinde concret numărul zilelor de concediu medical, performanța de lucru mentală și fizică a fiecărei zi, fenomenele prezentism-absenteism, pensionarea de boală. Toate acestea duc la diminuarea productivității și la pierderea timpurie a angajaților cu experiență si expertiză mare.

În România 1.74 milioane persoane suferă de diabet și 3 milioane sunt afectate de pre-diabet (studiul Predatorr, 2014). Afecțiunile asociate cu supraponderalitate sunt responsabile de un larg procent din segmentul supradimensionat al populației inactive din România. Conform studiului AMIGO (2018), pe segmentul de vârstă 50-64 de ani, 42% din populație e inactivă. Procentul reprezintă mai mult de un milion jumătate de persoane, ceea ce înseamnă enorm la o populație activă totală de 9 milioane confruntată și cu fenomenul emigrării forței de muncă. Din păcate, pe segmentul 49-60 de ani se pierde peste 60% din populația activă prin pensionare de boală.

Detalii despre Corporate Health powered by Metabolic Balance: https://www.metabolicbalance.ro/corporate-health

Descarca Flyer Corporate Health