Forbes Heroes Junior 2019

Metabolic Balance România a fost partener Forbes România în organizarea celei de-a doua ediții a evenimentului Forbes Heroes Junior.

A fost o plăcere să îi cunoaștem pe cei 13 adolescenți excepționali care au urcat pe scena Colegiul Național Gheorghe Șincai, pe 16 mai 2019.

Din partea Metabolic Balance au participat la eveniment colegele noastre Dr. Daciana Ispir (Bine cu mine) si Dr. Adina Trandafir (Dr. Adina Trandafir - Genetician, consilier acreditat metabolic balance).

Interesul tinerilor pentru un stil de viață sănătos bazat pe o nutriție corectă și echilibrată este un mare semn pozitiv pentru viitor.

Fotografii realizate de Andrada Mihailescu si Marius Michailov.

 

"Am avut plăcerea să cunosc 13 tineri liceeni deosebiți care excelează în sport, antreprenoriat, robotică, social media, public speaking și voluntariat. Optimismul lor și al colegilor care i-au aplaudat pe scena sălii Colegiului Național Gheorghe Șincai m-au umplut de energie pozitivă.

Noua generație a fost super receptivă la filosofia unei vieți sănătoase bazate pe o alimentație echilibrată. Vom continua dialogul cu ei și ne vom asigura că își vor atinge potențialul. Avem motive să privim încrezători spre viitor. Eroii noii generații demonstrează că schimbarea în bine e posibilă."

Dr. Daciana Ispir, Consilier acreditat metabolic balance®

"Optimism, entuziasm, dorință de excelență!

Acestea sunt impresiile cele mai puternice după participarea la evenimentul Forbes Heroes Junior organizat la Colegiul Național Gheorghe Șincai. M-a bucurat interesul mare al liceenilor pentru o alimentație sănătoasă care îi poate ajuta să își valorifice pe deplin potențialul."

Dr. Adina Trandafir, Consilier acreditat metabolic balance®​​​​​​​