Consilier

Nutriționist-Dietetician Cristina Nașca

Specializare: Nutriţionist – Dietetician licențiat
Telefon: 0756 220 062
Adresa: Diets2life, Str. Budiului 38, Centrul Medical VitalPed, et 1, Tg-Mureș

Alimentația corectă pare o chestiune simplă, dar sunt puțini cei care reușesc cu adevărat să se bucure de beneficiile acesteia: sănătate, vitalitate, un nivel de energie ridicat, un aspectul fizic plăcut. 

Sunt o persoană cu un stil de viață foarte activ și programul de nutriție personalizată Metabolic Balance a fost soluția ideală pentru mine pentru a face față nevoii de energie și stresului de zi cu zi. Am confortul că sunt ferită de problemele asociate sindromului metabolic și supraponderalității iar  planul meu alimentar personalizat îmi oferă vitalitatea de care am nevoie și o stare generală de bine. 

Activănd de 20 de ani în domeniul educației copiilor am observat că obiceiurile nesănătoase se formează în copilărie. Din fericire, aproape niciodată nu este prea târziu să dezvățăm obiceiurile nesănătoase și să le înlocuim cu deprinderi bune. 

Sunt licențiată cu master în nutriție și psihopedagogie și lucrez într-o clinică multidisciplinară. În această formulă pot oferi clienților noștri întreaga expertiză de care au nevoie pentru a-și atinge obiectivele. 

Cu determinare, perseverență și îndrumarea corectă, cu toții ne putem bucura de un stil de viață sănătos bazat pe o alimentație corectă. Te invit la clinică sau la o discuție online să afli cum poți beneficia și tu de o astfel de transformare. 

Studii:

  • Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, Dietetician licențiat
  • Master în cadrul Universității de Medicină şi Farmacie Tg. Mureş, cu specializare în Nutriţie Clinică şi Comunitară
  • Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației “Babeș Bolyai”, Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar
  • Universitatea “Babeș Bolyai”, Master de Consiliere și Orientare Școlară

Alte formări și participări:

  • Conferința Națională de Nutriție Sportivă, Octombrie 2015
  • Workshop-ul „Terapia clinică dietetică – actualizări, aplicații la nivel internațional si perspective românesti” – 7-8 mai 2015
  • Simpozion USAMV cu lucrarea „Apitherapy – how to reduce risk of viral infection by strenghtening the imun system of preschool children”, Cluj, 29 septembrie 2017
  • Curs de Apiterapie organizat de Societatea Romana de Apiterapie în perioada Septembrie Decembrie 2018
  • Abordarea integrativă în terapia cancerului. Aspecte imunologice, nutriționale și metabolice – prof. dr. Jon Ionescu, Germania 2020
  • Numeroase workshop-uri, congrese, conferințe și cursuri de formare în domeniile educației nutriție și dietetică

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Nutriționist-Dietetician Cristina Nașca

Articole scrise de Nutriționist-Dietetician Cristina Nașca

"An apple a day keeps the doctor away", spune cunoscutul proverb. Mărul este unul dintre cele mai vechi fructe de cultură. În jurul anului 1900, existau circa 1000 de soiuri de mere.