Consilieri

 

Nutriționist-Dietetician Cristina Nașca

Specializare: Nutriţionist – Dietetician licențiat
Telefon: 0756 220 062
Adresa: Diets2life, Târgu Mureș, Strada Poligrafiei nr. 2 jud. Mureș

Alimentația pare o chestiune simplă, dar puțini oameni reușesc cu adevărat să se bucure de beneficiile unei alimentații corecte: sănătate, vitalitate, un nivel de energie bun, aspectul fizic dorit. Simplul adevăr este ca cei mai mulți dintre noi nu avem expertiza în domeniul acesta. Studiile mele în domeniul nutriției și dieteticii mi-au întărit această convingere. Certificarea în programul metabolic balance® mi-a oferit un instrument să mă ajut singură și să îi susțin pe cei care au conștientizat, la rândul lor, că au nevoie de ajutor.

Sunt o persoană cu un stil de viață foarte activ.  Mamă, soție, administrator de firmă, coordonator unitate învățământ, două joburi. Programul metabolic balance® a fost soluția ideală pentru mine pentru a face față nevoii de energie și stresului de zi cu zi. Planul meu de nutriție personalizat îmi oferă vitalitatea de care am nevoie și o stare generală de bine. Am confortul că sunt ferită de problemele asociate sindromului metabolic și supraponderalității. Experiența mea personală cu metabolic balance® este una a unui stil de viață mai bun pe baza unei alimentații individualizate cu adevărat echilibrate. 

Am lucrat aproape 20 de ani în domeniul educației copiilor și am observat că obiceiurile nesănătoase se formează în copilărie. Cu toate acestea, niciodată nu este prea târziu să dezvățăm obiceiurile nesănătoase și să le înlocuim cu deprinderi bune. 

Sunt licențiată în nutriție și psihopedagogie și lucrez într-o echipă multidisciplinară alături cu doi medici din Târgu Mureș: Dr Kinga Emese Jovanovics și Dr. Diana Haivas Dimulescu. În această formulă oferim clienților noștri întreaga expertiză de care au nevoie pentru a-și atinge obiectivele. 

Cu determinare, perseverență și îndrumarea corectă, cu toții ne putem bucura de un stil de viață sănătos bazat pe o alimentație corectă. Te invit la cabinetul meu să afli mai multe despre această transformare. 

Studii:

  • Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, Dietetician licențiat
  • Masterand Universitatea de Medicină şi Farmacie Tg. Mureş, cu specializare în Nutriţie Clinică şi Comunitară
  • Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației “Babeș Bolyai”, Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar
  • Universitatea “Babeș Bolyai”, Master de Consiliere și Orientare Școlară

Alte formări și participări:

  • Conferința Națională de Nutriție Sportivă, Octombrie 2015
  • Workshop-ul „Terapia clinică dietetică – actualizări, aplicații la nivel internațional si perspective românesti” – 7-8 mai 2015
  • Simpozion USAMV cu lucrarea „Apitherapy – how to reduce risk of viral infection by strenghtening the imun system of preschool children”, Cluj, 29 septembrie 2017
  • Curs de Apiterapie organizat de Societatea Romana de Apiterapie în perioada Septembrie Decembrie 2018
  • Numeroase workshop-uri, congrese, conferințe și cursuri de formare în domeniile educației nutriție și dietetică

social media

Programează-te pentru consultația inițială la Nutriționist-Dietetician Cristina Nașca

Articole scrise de Nutriționist-Dietetician Cristina Nașca

blog-post-image-2-1900x1280.jpg

An Apple a Day Keeps the Doctor Away

"An apple a day keeps the doctor away", spune cunoscutul proverb. Mărul este unul dintre cele mai vechi fructe de cultură. În jurul anului 1900, existau circa 1000 de soiuri de mere.