Consilier

Dr. Anca Vetișan

Metabolic Balance Online
Specializare: Medic specialist Medicină de Familie, Medic specialist Diabet, Nutriție și Boli Metabolice
Telefon: 0740 487 470
Adresa: Clinica Medical 33, Str. Martir Cernaianu nr. 30, Timișoara

Am ales profesia de medic deoarece am dorit să tratez oamenii. Și asta am făcut ani de zile. Am tratat boli și diferite afecțiuni, care au părut că se vindecă sau măcar se ameliorează ca simptome. Dar cum din tratamentul fiecărei afecțiuni face parte și tratamentul igieno-dietetic, am observat mari diferențe. Și mi-am amintit de Hipocrate, care zicea că ‘Noi tratăm oameni, nu boli’. Din acel moment mi-am dedicat tot timpul și atenția spre nutriție și boli metabolice. Am înțeles că nutriția este greșit înțeleasă. Pentru mulți a merge la nutriționist înseamnă regim drastic sau privare alimentară. Nu este așa.

Ca medic nutriționist am avut foarte mari satisfacții cu pacienți cărora li s-au remis anumite afecțiuni cronice, au experimentat recăpătarea vitalității, a energiei, adică o calitate a vieții mult îmbunătățită și totul în timp ce aceștia slăbeau în greutate.

Misiunea mea ca medic nutriționist este să ajut oamenii să se însănătoșească, să își trăiască viață conform vârstei, în timp ce aceștia mănâncă mâncare adevărată, corect combinată și selectată pentru ei și eventualele lor afecțiuni.

 

Formare profesională:

  • Medic specialist Medicină de Familie
  • Medic specialist Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Anca Vetișan

Articole scrise de Dr. Anca Vetișan

Ritmul accelerat al vieții, stresul și alimentația incorectă sunt factori care dăunează sănătății, drept pentru care rolul nutriționistului în viața noastră a crescut în această eră a vitezei.