Consilier

Dr. Roxana Vărătuceanu

Specializare:
Telefon: 0773 800 494
Adresa: București, Strada Jean Loius Calderon nr. 59, ap. 5, Sector 2

Am început să practic medicina în urmă cu 12 ani. În scurt timp, am simțit necesitatea unei înțelegeri mai profunde a naturii umane și am început să studiez psihologia. Armonizarea conceptelor medicale și a celor psihologice am reușit să o fac cu ajutorul medicinei alternative (homeopatia și gemoterapia).  M-au interesat, în special, informațiile legate de alimentație, întrucât o mare perioadă de timp din viața mea m-am confruntat cu toate neplăcerile posibile produse de kilogramele în plus: probleme de sănătate, afectarea vieții sociale, imagine de sine negativă. Am oscilat între încercări (de diverse diete), renunțare și resemnare.

metabolic balance® mi-a oferit informațiile de care aveam nevoie pentru a ajunge la o greutate normală și a o menține pe termen lung.  

Ce a însemnat pentru mine metabolic balance®?

  • Disciplină – respectarea unor reguli de bază mi-a permis obținerea și menținerea unor rezultate pe termen lung.
  • Control – am recâștigat controlul asupra propriului organism; a dispărut pofta de dulciuri.
  • Independență – am primit toate informațiile necesare, astfel încât la finalul programului nu am mai avut nevoie de ajutorul consilierului. Nu mă bazez pe suplimente, medicamente, shake-uri.
  • Energie – am dobândit o abilitate mai bună de a gestiona efectele negative ale stresului prin creșterea energiei și a vitalității și îmbunătățirea calității somnului.  
  • Body reset – resetare a întregului organism la nivel hormonal și metabolic, având că rezultat arderea grăsimilor și scăderea în greutate, fără efect “yo-yo”.
  • Stil de viață mai bun - schimbarea întregului stil de viață, cu efecte benefice de durată.

Îmi doresc ca aceste de aceste beneficii să se bucure și clienții mei și, de aceea, le recomand cu încredere programul de nutriție metabolic balance®.

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Roxana Vărătuceanu