Consilier

Dr. Valentina Bar

Specializare: Medic Medicină de Familie
Telefon: 0760 943 685
Adresa: Chișoda, Str. Primăverii 40, Ap 2A, jud.Timiș
Website:

De-a lungul timpului, atât în cercul restrâns al familiei și prietenilor, cât și în rândul pacienților am întâlnit frecvent dorința acestora de a slăbi. Aproape întotdeauna aceștia se loveau de același obstacol: efectul de yo-yo al diferitelor diete, multe dintre ele “ajutate” de diverse suplimente.

Am descoperit Metabolic Balance căutând un program de nutriție care să țină cont de analizele de laborator, sa fie într-adevăr individualizat dar și relativ ușor de ținut, să nu înfometeze. Un program care să învețe pacientul cum să mănânce corect și să devină în timp un stil de viață sănătos.

Am urmat eu însămi programul și rezultatele nu au intârziat să apară. Au fost uimitoare. Pe lânga slăbire, analizele de laborator s-au normalizat și atunci am știut că îmi doresc sa devin consilier Metabolic Balance pentru a oferi beneficiile acestui program și pacienților mei. 

Metabolic Balance, nu este o dietă, este un stil de viață care adoptat astăzi te ajută nu numai să slăbești sănătos ci și să fii mai energic, mai productiv, să previi apariția problemelor de sănătate, sa ai o calitate a vieții mai bună. Efectele acestea pozitive sunt obținute datorită gradului înalt de personalizare a programului, adaptării reale la nevoile tale personale.

  • 1998 - Colegiul Constantin Diaconovici Loga Timișoara, secția Fizica-Chimie
  • 2004 – am absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie V. Babeș Timișoara, profil Medicină Generală
  • 2012 – am absolvit Facultatea de Farmacie V. Goldiș Arad
  • 2021 – am terminat rezidențiatul in Medicina de Familie in Timișoara

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Valentina Bar