Consilier

Dr. Manuela Tecar

Metabolic Balance Online
Specializare: Medicină Generală
Telefon: 0722 218 828
Adresa: Str. Calea București 57, bl. 57, ap. 2, Brașov

După ce am absolvit Facultatea de Medicină am căutat și am testat multe variante pentru echilibrarea greutății și menținerea ei pe termen lung. Acest lucru reprezenta o provocare atât pentru mine, cât și pentru soțul meu, care se îmbolnăvise de diabet. 

Am absolvit cursuri de nutriție și am ales, după rezolvarea provocărilor personale legate de kilogramele în plus, să îi ajut și pe alții prin consultații și programe de nutriție. În timp, bucuria și starea de bine cu sine, a celor care își atingeau obiectivul prin eliberarea de kilograme, a devenit un scop în sine pentru mine.

metabolic balance® a apărut că o alegere evidentă în timpul căutării celor mai bune soluții pentru echilibrarea greutății. Prin acest program personalizat de nutriție atât eu, cât și familia mea, am obținut rezultate foarte bune pe termen lung. Îmbunătățirea evidentă a stării de sănătate, evidențiată prin analize medicale, a reprezentat cea mai bună soluție, în primul rând pentru mine și familia mea.

Recomand acest program cu multă încredere. Pentru mine metabolic balance® reprezintă punerea în practică a citatului lui Hipocrate: "Hrana să-ți fie medicament și medicamentul hrană".

Formare profesională:

  • Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, specializarea medicină generală
  • CFPSI 10 PLUS, Certificat de calificare: tehnician nutriționist
  • Centrul Internațional de Formare pentru Medicină Complementară / Alternativă, Certificat de Absolvire: Terapii Naturiste, Certificat de absolvire: Terapeut Nutriționist
  • Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară/ Alternativă din România, Certificat de liberă practică în specializarea: schimbarea stilului de viață-lifestyle (cod CORE 223008)

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Manuela Tecar