Consilier

Dr. Ana Maria Stoica

Specializare: Medicină de Familie, Endocrinologie
Telefon: 0757 050 334
Adresa: București, Aleea Cenușăresei nr. 4, bl.50, sc. 2, ap 58, interfon 58C, parter, Sector 2

Ca medic, dar și ca mama, consider prevenția și comunicarea cu pacientul punctele cheie în susținerea sănătății. O persoană trebuie tratată ca un întreg, nu ca un set de simptome. Înțelegerea interacțiunii dintre procesele care au loc în organismul nostru (detoxifierea, reglarea hormonală și a neurotransmițătorilor, funcția sistemului imunitar, răspunsurile inflamatorii, procesele psihologice și producția de energie) este extrem de importantă. Impactul pe care aceste procese le au asupra sănătății noastre e major.

Eu nu cred în diete! Consider că ceea ce trebuie să facem este să ne reeducâm cu privire la un stil de viață sănătos, în care ni se permite să mâncăm orice, cu moderație. Suntem ființe unice și, ca atare, avem nevoie de o nutriție personalizată nu de “o dietă pentru toți”. 

Filozofia mea și a metabolic balance® este centrată pe pacient. Ne propunem să contribuim la dezvoltarea personală holistică a individului în cadrul familiei și, în cele din urmă, în mijlocul întregii societăți.

 

Studii:

  • Medic specialist Medicină de Familie, 2013
  • Medic rezident Endocrinologie, 2014
  • Consilier Metabolic Balance, 2010
  • Focus on Nutrition and Fertility Expert Course, Institute for Optimum Nutrition, London 2015
  • Anti-aging Expert Course, Institute for Optimum Nutrition, London, 2014
  • Nutriția Anti-Inflamatoare, București, 2015

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Ana Maria Stoica