Consilier

Dr. Mirela Sorlescu

Specializare: Medic de Familie, Ozonoterapie, Homeopatie, Plasmolifting
Telefon: 0729 688 881
Adresa: Iași, str. Anton Crihan nr. 16, bl. D12

Mă numesc Mirela Sorlescu, sunt medic de familie și consilier acreditat Metabolic Balance.

Am fost obeză. Am cheltuit pe diete și tratament contravaloarea unei case, dar fără rezultat, la scurt timp eram mai grasă decât atunci când am început dietă.

Am aflat despre metabolic balance® și m-am hotărât să-l aplic și să îl studiez aprofundat. Am aplicat pe mine acest program de nutriție, ajungând să cunosc în detaliu fiecare fază a programului.

Experiența personală m-a ajutat să-i înțeleg și să-i susțin pe cei care urmează acest program de nutritie. Pot să-i înțeleg, să-i motivez și să îi susțin pe parcursul programului și, de multe ori, chiar și după terminarea acestuia.

Ce m-a atras la metabolic balance® a fost faptul că efectul yo-yo al dietelor fulger nu există. Încă de la început nu este arsă glucoza și proteinele, ci grăsimea. Datorită acestui lucru controlul greutății poate fi realizat pe termen lung. metabolic balance® te ajută să slăbești dar este mai mult de atât. Este un program pentru reglarea metabolismului și un mod de viață sănătos, echilibrat ce ajută la prevenirea și ameliorarea diferitelor afecțiuni ale organismului, normalizând valorile sanguine.

Cu ajutorul programului metabolic balance® și tu poți adopta un stil de viață sănătos pe baza unui plan personalizat de nutriție. Am testat personal programul și de aceea nu am nici o rezervă să ți-l recomand. 

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Mirela Sorlescu