Consilier

Dr. Oana Sinișteanu

Specializare: Medicină de Familie
Adresa: Clinica CardioRec, Corbeanca, Șoseaua Unirii nr.187, Jud. Ilfov / Clinica Intermedicas, București, Bulevardul Maresal Averescu nr. 15B-15C

Dr. Oana Sinișteanu a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, în anul 2005.

Ulterior, timp de 3 ani, a fost medic rezident medicină de familie, ocupându-se cu precădere de zona de pediatrie. Din 2013, Dr. Sinișteanu este medic specialist medicină de familie în cadrul Centrului de Prevenție și Recuperare Cardiovasculară CardioRec.

Pregătirea științifică este o permanentă prioritate, prin participarea, în calitate de cursant, la workshop-uri și conferințe de medicină de familie, pediatrie, neonatologie și ORL.

De asemenea, în anul 2017, Dr. Oana Sinișteanu a absolvit și un curs de nutritie, devenind astfel consilier Metabolic Balance.

"Cred cu fermitate în faptul că suntem ceea ce mâncăm și de aici se deduc toate: modul cum ne simțim fizic și psihic, cum gândim, cum dormim, cum interacționăm unii cu alții etc. 

De aceea este foarte importantă alimentația. Prin metabolic balance®, conceptul de nutriție ehilibrată se transformă în nutritie inteligenta.

 Fii inteligent și alege metabolic balance®!"

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Oana Sinișteanu