Consilier

Dr. Sanda Bortiș

Specializare: Medic Generalist
Telefon: 0773 993 470
Adresa: Str. Gheorghe Doja 49, Oradea

Ca medic am fost întotdeauna preocupată de starea de sănătate și de kilogramele în plus care se adaugă cu trecerea timpului. Am trecut prin acest proces atât eu personal, cât și mulți pacienți care mi-au trecut pragu, o parte cu sindromul metabolic.

Am încercat, ca mulți dintre noi, tot felul de diete, cu rezultate temporare.

Am găsit soluția când am întâlnit echipa Metabolic Balance și am descoperit conceptul de plan individualizat de nutriție. Rezultatele obținute personal în urmă aplicării planului meu personalizat și păstrarea rezultatelor obținute mi-au câștigat încrederea deplină în metabolic balance®.

Am introdus programul în cadrul clinicii noastre, ca formă adjuvantă în tratamentul diferitelor afecțiuni. Am constatat în practica noastră medicală că mulți pacienți au deja instalat sindromul metabolic, dar se prezintă la medic doar când apar complicațiile acestuia: diabet, hipertensiune, obezitate, etc. Soluția metabolic balance® ne permite o abordare holistică a problemelor de sănătate ale acestor pacienți, cu rezultate excelente. Pe lângă scăderea în greutate, rezultatele obținute în reglarea metabolismului, inclusiv în cazul pacienților cu multiple afecțiuni cronice, sunt extraordinare. Schimbările sunt vizibile și îmbunătățirea stării de sănătate este confirmată de fiecare pacient care urmează planul metabolic balance® individualizat evitand sindromul metabolic.

Cu ajutorul programului poți adopta un stil de viaţă sănătos, echilibrat.

 

Formare profesională:

  • În anul 2001 am absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității Oradea – medic generalist.
  • Între 2002 - 2004 am urmat un Master în Managementul Sănătății Publice și al Serviciilor de Sănătate – Facultatea de Medicină și Farmacie Carol Davila București.
  • Din 2017 sunt consilier nutriție Metabolic Balance.

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Sanda Bortiș