Consilier

Dr. Bogdan Adrian Popa

Specializare:
Telefon: 0771 489 441
Adresa: Cluj-Napoca, str. Alexandru Vaida Voievod, stația Iulius | Aiud, str. Ion Creangă nr. 38A.
Website:

Marea mea pasiune a fost ecocardiografia, astfel că în anul 2005 am ajuns să fac parte din Colegiul Medicilor din Novara ca medic rezident în Cardiologie la Universitatea din Pavia. 

În anul 2011 am pus bazele ”SMD – Servicii Medicale la Domiciliu – Ecoul Inimii”, o societate activă în câmpul prevenției cardiovasculare și cercetării cardiovasculare. În anul 2013 împreună cu mentorul meu, doctorul Gheorghe Cerin, am pus bazele „Punctului de Control Cardiac” – un serviciu de prevenire cardiovasculară care oferă ecocardiografii și electrocardiograme dar și managementul principalilor factori de risc cardiovasculari

După efectuarea a aproximativ 25 500 de examinări în ultimii 10 ani am înțeles că ecocardiografia este o metodă fundamentală de diagnostic cardiovascular care permite analiza funcționarii și structurii inimii atât la pacienți cât și la oameni sănătoși. Sunt ferm convins de absoluta importanță a explicațiilor pe care medicul trebuie să le ofere întotdeauna în mod clar și personalizat, mai ales în cazul identificării unor noi elemente patologice cum deseori e cazul la prevenția cardiovasculară.

În cadrul măsurilor de prevenție nutriția ocupă, alături de screening-ul preventiv, un loc primordial.

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Bogdan Adrian Popa