Consilier

Dr. Greta Niță

Specializare: Medicină Primară Medicina Muncii, Homeopatie
Adresa: Clinica Veroniki Life, Str. Intrarea Murmurului 2-4, Sec 1 / Nutriscience, Str. Londra 21, Sec 1, București

În ultimii ani, la cabinet veneau tot mai mulți pacienți dorind un tratament naturist pentru colesterolul și trigliceridele sanguine crescute, pentru că, deși respectau regulile unei alimentații sănătoase, valorile scădeau foarte puțin sau rămâneau la fel. Homeopatia fiind un tratament individualizat, pe baza simptomelor clinice și nu a unor analize de sânge modificate, nu puteam decât să le recomand un consult la nutriționist.

În acest context, în 2017, am participat la un seminar unde au fost prezentate principiile generale ale programului de nutriție metabolic balance®. A fost "dragoste la prima... întâlnire"! Ce am auzit mi-a adus aminte de copilărie, de cum mâncau părinții mei și cum mâncam, noi copiii, atunci.

În plus, am aflat că este o alimentație strict individualizată și am găsit astfel asemănarea cu homeopatia, care este un tratament naturist, dar individualizat.

Am urmat apoi cursul pentru consilieri și așa a început o nouă etapă în muncă mea. Este o mare satisfacție să mă pot bucură alături de pacienții mei de rezultatele obținute prin consiliere nutrițională, prin tratament homeopat sau prin îmbinarea ambelor.

 

Activitate medicală:

  • Medic primar Medicina Muncii la Institutul de Sănătate Publică București, secția Medicina Muncii, compartiment Ergonomie (1990 - 2006)
  • Medic primar Medicina Muncii și medic Homeopatie în sectorul medical privat (2006 - 2014)
  • Medic Homeopatie în sectorul medical privat din (2014 - prezent)

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Greta Niță