Consilier

Dr. Mihaela Andreea Gheorghiu

Metabolic Balance Online
Specializare: Medicină de familie
Telefon: 0745 588 461
Adresa: Ploiești, Str. Toma Caragiu nr. 7

Mă numesc Mihaela Andreea Gheorghiu și sunt medic specialist în medicină de familie. După terminarea stagiaturii am lucrat în medicina muncii și în medicina de familie la diverse clinici, apoi în cabinetul propriu.

Cred în puterea minții și în medicina vibrațională, de aceea am urmat cursuri de biorezonanță în Ungaria și în România și homeopatie în cadrul Scolii Naționale de Sănătate Publică și Management, și lucrez în asociere cu un psihoterapeut.

Fiind o persoană activă, implicată atât în munca de cabinet cât și în cadrul unei asociații privind ajutorarea copiilor și a vârstnicilor, am neglijat orele de masă, hidratarea, somnul și am luat în greutate. Am început să obosesc mai repede, să am palpitații, somnul era neodihnitor, începusem să mă simt tristă, abătută și fără vlagă. Apogeul a fost când au venit 2 pacienți care mi-au cerut să-i ajut să slăbească, iar mie mi se părea normal să fiu un exemplu, să recurg la schimbare. Deși teoria o știam de prin cărți de nutriție, când a fost vorba de aplicare am realizat că nu e chiar așa ușor. Mi-am amintit și de efectul yo-yo pe care-l experimentasem în urmă cu vreo 15 ani, după niste prafuri de slăbit și suplimente alimentare.

Voiam altceva, în primul rând studiat științific, dar și educațional, ce poate fi aplicat toată viața, și care să nu mă oblige la frecventarea unei săli de sport (din lipsă de timp).

Am aflat de Metabolic Balance de la o prietenă, ce suferă de diabet, care - respectând stilul de viață indicat în programul personalizat - a redus tratamentul antidiabetic și arată de parcă e o adolescentă, plină de energie și vitalitate.

M-am hotărât să abordez și eu programul Metabolic Balance după succesul surorii mele, care nu avea nevoie de reducerea greutății, ci de redobândirea vitalității reduse masiv la serviciul stresant. Am urmat cursul de consilier și am început să-mi schimb stilul de viață conform indicațiilor. Am început să slăbesc, urmez cu atenție și fără abatere programul, și asta fără să mă înfometez. Glicemia și colesterolul s-au normalizat, nu mai obosesc, somnul e lin și liniștit, mi-am redobândit și veselia care mă caracteriza. Orice afecțiune, fizică sau psihică, nu poate fi tratată cu succes fără schimbarea stilului de viață și alimentar care a condus la apariția bolii.

Nu poți fi fericit când ești supraponderal, greoi. În viață fiecare alegem în ce investim. Putem alege să investim în propria sănătate, în redobândirea și/sau menținerea unui echilibru interior sau putem investi în boală, în propria nefericire. Cu Metabolic Balance simt că îmi redobândesc echilibrul interior, fizic și psihic. În plus, planul meu personalizat de nutriție fiind bazat pe hrana simplă și naturală am redus mult cheltuielile la cumpărături.

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Mihaela Andreea Gheorghiu