Consilier

Dr. Marta Bzduch

Specializare: Medic diabet pediatrie
Telefon: 0744 547 475
Adresa: C.M.I. Dr. Bzduch Marta, Bdul Lucian Blaga 12/1, Satu Mare
Website:

În cariera mea de medic de peste 30 de ani, lucrând cu copii și adulți afectați de diabet, mi-am dat seama cât de complexă este problema alimentației din punct de vedere medical, și cât de multe afecțiuni și riscuri medicale sunt determinate de nutriție.

Fiind martora disperării multor mame, cu sugari și copii de vârste mici, care au aflat că lumina ochilor lor suferă de diabet, m-am întrebat dacă acest lucru nu ar fi putut fi evitat. Întâlnind familii care au rămas în mod tragic fără susținători (mamă/tată), întrebarea a fost aceeași.

Am încercat să adopt eu personal o alimentație pe care am considerat-o sănătoasă, potrivită pentru stilul meu de viață. Am căutat de-a lungul timpului multe informații legate de cum pot să ajut și să mă ajut.

Așa am ajuns la Metabolic Balance.

De ce Metabolic Balance? Deoarece este un mod de viață care te face să te simți bine în pielea ta. Nu este o cură de slăbire, dar te ajută să ajungi la greutatea ideală fără a fi în pericolul să te îngrași ulterior (efectul yo-yo). Participanții la program urmează un plan nutrițional personalizat, program german de nutriție care ia în considerare caracteristicile individuale ale fiecăruia în parte.  În timpul programului organismul își recapătă energia, forța, își regăsește pofta de viață printr-un proces de reechilibrare metabolică și hormonală a corpului.

Cine nu dorește să se trezească plin de energie? Un stil alimentar fundamentat științific ne ajută să arătăm bine, să ne simțim în formă îi să prevenim apariția unor boli atât de frecvente în zilele noastre? Metabolic Balance e soluția pe care o consider potrivită pentru toți cei care își doresc aceste lucruri.

Studii și formare profesională:

  • medic primar pediatru
  • supraspecialitate diabetologie pediatrică
  • medic specialist diabetolog
  • doctor in medicină

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Marta Bzduch