Consilier

Dr. Daniela Cosmina Mariș

Metabolic Balance Online
Specializare: Medicină de Familie
Telefon: 0787 866 875
Adresa: Int. Dr. Felix 2, bl. M4, ap. 93, Sec. 1, București

https://metabolic-balance.leadpages.co/daniela-maris/

De-a lungul timpului, în activitatea mea medicală, am remarcat că marea majoritate a pacienților nu face legătură între obezitatea lor și bolile pe care le au. Ajung să le ia ca pe un dat. “Am diabet”, “am hipertensiune”, spun ei. Puteau să nu le aibă, puteau să fie sănătoși. 

A devenit pasiunea mea să îi ajut pe oameni să facă legătură între CE și CÂT pun în coșul de cumpărături și, apoi, în farfurie, și “pumnul de medicamente” pe care ajung să îl ia zilnic. Misiunea mea e să îi învăț să mănânce în așa fel încât alimentele să nu se mai “răzbune” pe ei.

Practic nutriția cu programul metabolic balance® din 2010, pentru că reprezintă soluția personalizată care mă ajută să îndeplinesc un deziderat medical major – prevenirea sindromului metabolic și a bolilor cronice asociate acestuia.

Competență: Ecografie Generală (2002)

Studii: Facultatea de Medicină Generală (Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca (1992)

Medic specialist Medicină de Familie (1992)

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Daniela Cosmina Mariș

Articole scrise de Dr. Daniela Cosmina Mariș

Întrucât în această perioadă circulă în social media tot felul de materiale conținând diverse afirmații și recomandări referitoare la infecția cu SARS-Cov 2, unele cu un suport științific precar, consider că sunt binevenite câteva considerații imunologice, iar în calitate de consilier Metabolic Balance, câteva recomandări nutriționale generale.
Alimentația sănătoasă la copii cu (risc de) steatoză hepatică | De ce nu e recomandat consumul de alcool în steatoza hepatică | Recomandări privind consumul de cafea | Riscul de coronavirus la persoanele cu ficat gras