Consilier

Dr. Luana Daniela Beltic

Metabolic Balance Online
Specializare: Medicină de laborator
Telefon: 0723 513 684
Adresa: București
Website:

Întotdeauna am fost convinsă că modul de a te hrăni este fundamental pentru a asigura o stare de sănătate optimă. Din păcate acest lucru nu este conștientizat de marea parte a populației. Pentru prea mulți oameni stilul alimentar este un dușman, nu un aliat al sănătății.

Acest fapt mi-a fost confirmat încă o dată în momentul în care viața unei persoane apropriate a fost pusă în pericol de probleme de greutate și dezechilibrele metabolice. Am căutat  o soluție viabilă fiind conștientă că această persoană are nevoie de un program de nutriție care să rezolve situația pe termen lung prin reechilibrarea metabolică a organismului.

După o comparare atentă a dietelor și programelor de nutriție existente, am ajuns concluzia ca programul personalizat de nutriție Metabolic Balance se adaptează cel mai bine nevoilor persoanei în cauză. Fiind un program inovativ de nutriție metabolică, nu o simplă cură de slăbire și fiind conceput să restabilească echilibrul metabolic și hormonal.

În scurt timp am ajuns la concluzia că alegerea făcută a fost cea mai bună. De ce? La începutul programului, în urma analizelor de sânge efectuate, s-a descoperit o afecțiune metabolică care până atunci nu fusese identificată: sindromul metabolic.  Prin adoptarea unui plan alimentar personalizat Metabolic Balance, situația a ajuns treptat sub control. Valorile analizelor s-au normalizat și probleme de greutate au fost rezolvate.

Acest lucru m-a determinat să am încredere în programul de nutriție Metabolic Balance. Am decis să devin medic-consilier Metabolic Balance și să ajut cât mai multe persoane care urmăresc să aibă un stil de viață sănătos. 

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Luana Daniela Beltic