Consilier

Dr. Laura Davidescu

Metabolic Balance Online
Specializare: Igienă, Master în nutritiție și siguranță alimentară
Telefon: 0729 729 454
Adresa: Clinica MedicZone, Str. Carol Davila 101, sec 5, București
Website:

Eu văd Metabolic Balance ca pe o călătorie. Și cred că și tu știi care e cea mai frumoasă parte a unei călătorii - jumătate din bucurie este compusă din planuri, din pregătiri. Așa cum și tu visezi la o vacanță lungă, într-o destinație îndepărtată, exotică, așa poate fi și planul tău personalizat de nutriție, iar eu pot fi cel mai bun “ghid turistic” pe care l-ai avut vreodată.

Călătoria spre noul tău stil de viață îți va da energie, te va ajuta să pierzi kilograme inutile – sau să-ți definești musculatura -, să te echilibrezi hormonal și să devii un om sănătos și fericit.

Chiar dacă până la destinație ai de parcurs un drum cu necunoscute, te asigur că în final te vei delecta pe propria ta “plajă privată” și te vei bucura de un stil de viață exclusivist: fără cocteiluri de suplimente alimentare, la adăpost de diete restrictive și fără efect yoyo, dar etalând un look de revistă, pentru că imaginea ta corporală va fi punctul forte.

Te invit alături de mine pe drumul Metabolic Balance! Programul tău personalizat de nutriție se află doar la un telefon distanță.

 

De ce am devenit consilier Metabolic Balance

Sunt absolventă de Medicină și de Drept, dar am lucrat mulți ani ca jurnalist. După o carieră cu mulți ani de presă de lifestyle, care m-a făcut să înțeleg că, dincolo de zâmbete și sclipici, trăim într-o societate plină de dezechilibre și afectată de fake news, m-am hotărât să-mi reiau dreptul de practică medicală și specializarea de medic igienist, iar apoi să devin master în Nutritiție și Siguranță Alimentară.

 

Apoi am decis să mă însănătoșesc pe mine însămi și să mă îmbunătățesc și din punct de vedere fizic, iar soluția cea mai bună, în cazul meu, a fost Metabolic Balance. Și sunt convinsă că și tu ai nevoie de un program personalizat de nutriție pentru a deveni mai sănătos, plin de energie, mai slab și capabil să te bucuri de mâncare. Sau poate să ameliorezi alte probleme de sănătate, precum sindromul metabolic, hipertensiunea arterială, restricțiile alimentare draconice ale diabetului zaharat ori... să te simți mai bine cu felul în care arată corpul tău.

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Laura Davidescu

Articole scrise de Dr. Laura Davidescu

De ani de zile, numărul magic de 10.000 de pași a reprezentat un soi de standard de aur pentru persoanele care doreau să trăiască sănătos și, în ultimă instanță, să slăbească. Cercetările recente sugerează însă că pașii zilnici nu au nicio legătură cu greutatea...
Când vezi că planul tău personalizat de nutriție are în lista de alimente sparanghel, halibut sau papaya, e posibil să te-ntrebi dacă îți va permite buzunarul să ții o asemenea dietă. Rezultatul m-a surprins plăcut, însă.
Metabolismul este procesul prin care se eliberează energia din alimente și se utilizează sau se stochează această energie – practic, este o serie foarte complexă de reacții biochimice.