Consilier

Dr. Isabela Hurjui

Metabolic Balance Online
Specializare: Medic specialist Medicină de Familie
Telefon: 0786 233 288
Adresa: București, Iuppiter Therapy, Bd. Magheru nr. 38B, et. 1, ap. 2, Sector 1

Motto-ul meu este: ”Pur și simplu echilibrul este fericire” (Frederick Lenz).

Fiecare ființă umană este unică și minunată, iar echilibrul ființei noastre rezultă din echilibrul fiecărui element al său în parte: trup, minte și spirit, alături de echilibrul acestor părți în cadrul întregului.

Experiența mea cu programul metabolic balance® a început ca și client, într-un moment în care greutatea mea era de 104 kilograme și aveam hipertensiune arterială foarte greu de controlat medicamentos și diabet zahat tip II. Acum, am 25 de kilograme mai puțin, iar ambele afecțiuni pe care le-am menționat mai sus sunt controlate doar prin dietă.

Tot experiența personală m-a condus la concluzia că problema eliminării kilogramelor în plus, trebuie abordată holistic. A existat un moment în care am stagnat în pierderea în greutate, și atunci am început să fiu mai atentă la gândurile și emoțiile legate de mâncare. Personal am apelat la hipnoterapie și a funcționat.

Rezultatele personale m-au determinat să devin consilier acreditat Metabolic Balance. Acum rezultatele obținute cu clienții mei, în cadrul  programului metabolic balance®, mă determină să continui să recomand acest program unui număr tot mai mare de persoane.

Abordarea holistică a problemelor de greutate (incluzând coaching și/ sau hipnoterapie),  alături de  programul metabolic balance® care este baza de la care pornesc cu clienții mei în drumul către succes, conduc de fiecare dată la sănătate mai bună, siluetă și scădere în greutate și stare de bine. Toate programele sunt individuale și adaptate profilului participanților, pentru că fiecare ființă umană este unică și minunată.

Vă aștept să urmăm împreună acest drum, pentru că eu continui  și vă asigur că metabolic balance® devine ușor un stil de viață.

Specializări:

  • Medic specialist Medicină de Familie -  UMF Carol Davila București – din 1999
  • Competență - Sănătate Publică și Management - UMF Carol Davila București 2002
  • Master - Sănătate publică și Management - UMF Carol Davila București  - 2001
  • Doctor în științe medicale - UMF Carol Davila București  - 2015
  • Hipnoterapeut – Past Life Regression Academy – Londra - 2018
  • Specialist în coaching - Life Coach - 2018

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Isabela Hurjui