Consilier

Dr. Ildiko Vicsi

Dr-Ildiko-Vicsi.jpg
Nume: Dr. Ildiko Vicsi
Specializare: Medic primar endocrinolog

Am studiat la Universitatea de Medicina  si Farmacie Târgu Mureș

M-am specializat în endocrinologie tot în centrul universitar Târgu Mureș,  unde activez ca medic primar endocrinolog.

Din totdeauna m-a pasionat să înțeleg cum funcționează organismul, cum putem influența factorii epigenetici care contribuie la menținerea sănătății noastre.  

Pe parcursul activității mele profesionale ca endocrinolog, am ocazia sa întâlnesc persoane care au diferite dezechilibrări metabolice și hormonale. Acestea ar putea fi prevenite sau remediate prin schimbarea stilului de viață.

Consider că o boala este mai ușor să fie prevenită decât tratată. Terapia unei afecțiuni deja existente necesită o abordare holistică a omului. Prin cunoașterea și aplicarea regulilor unei alimentații sănătoase, echilibrate, personalizate, prin respectarea orelor de somn, prin mișcare fizica regulată, prin evitarea sau combaterea stresului stă în puterea noastră să ne reechilibrăm organismul.

Ca medic-medic consilier Metabolic Balance, am satisfacția că vin în ajutorul oamenilor și îi susțin să își recapete încrederea în sine prin adoptarea  unui stil de viața sănătos. Acest program de nutriție personalizată are un fundament științific astfel încât nu are efecte medicale secundare sau efect YoYo, îmbunătățește calitatea  vieții, asigurând un nivel de energie mai bun. Totodată este un instrument benefic pentru că asigură reechilibrarea microbiomului printr-o alimentație naturală.