Consilier

Dr. Georgiana Ozana Tache

Specializare: Medic recuperare medicală
Adresa: Nutriscience, Str. Londra 21, Sec. 1, București

Dorim, visăm, vorbim zilnic despre un stil de viață sănătos. Face parte din viața noastră. 

Dar ce înseamnă un stil de viață sănătos? Greutatea ideală, frumusețe, alimentație sănătoasă, nutriție corectă, activități recreaționale menite să ne destreseze, mișcare și sport, socializare? Fiecare sau toate acestea împreună? 

În calitate de medic, credeam că am găsit răspunsul: mișcarea! Știi care era sloganul meu? Ți-ai cumpărat o mașină, plimbă-te cu ea, că altfel ruginește! Până la un punct, există o asemănare cu corpul uman. Pentru ca mașina să se miște, are nevoie de combustibil calitativ. 

Consider că misiunea mea este să îi ajut pe cei interesați să găsească cel mai bun combustibil pentru ei. Ca să le  ofere sănătate, echilibru energetic, longevitate, să îi ajute să înțeleagă ce înseamnă cu adevărat un stil de viață sănătos. 

 Am o recomandare așadar. Să încercăm împreună programul inovativ de nutriție naturală prin care poți ajunge la greutatea dorită și o poți întreține pe timp îndelungat. Fără înfometare, fără medicamente sau suplimente alimentare, fără riscul apariției efectului yo-yo sau alte riscuri de îmbolnăvire. Metabolic Balance presupune un plan nutritiv, adaptat perfect metabolismului fiecărei persoane. Slăbim mâncând, dar mâncăm inteligent, iar medicul oferă în permanență sprijinul. 

Dacă ești supraponderal, diagnosticat cu sindromul metabolic, ai încercat deja diete/cure ineficiente sau ți s-au prescris medicamente care să completeze un regim alimentar deficitar mesajul meu pentru tine este următorul: Mișcare și nutriție echilibrată! Îți sunt alături cu un plan de nutriție personalizat nevoilor tale! 

 

Studii, competențe, experiență profesională:  

  • Absolventă a Facultății de Medicina Generală (1987)
  • Membră a Colegiului Medicilor București
  • Doctor în științe medicale cu o teza pe tema diabetului zaharat
  • Cadru didactic universitar UMF Carol Davila din anul 1991
  • Medic primar Medicină Fizică și Recuperare Medicală
  • Șef secție Spital Clinic Urgență Floreasca
  • Vice președinte Societatea Romană de Reabilitare Medicală

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Georgiana Ozana Tache

Articole scrise de Dr. Georgiana Ozana Tache

Dacă ai decis să urmezi sfaturile unui consilier în privința echilibrului tău metabolic, nu uita că sfaturile privind principiile unei alimentații corecte prezintă un element comun (numărul meselor servite zilnic, cantitatea de alimente, asocierile dintre acestea etc.) iar familia ta poate beneficia de pe urma sfaturilor primite, în timp ce meniul tău, doar al tău, poate fi gătit împreună cu cei dragi, care pot beneficia și ei de acest meniu, adaptat propriilor necesități metabolice. Alt stil de viață!