Consilier

Dr. Felicia Daniela Oprea

Specializare: Medic Primar Expertiză și Recuperare Medicală, Medic Specialist Medicina Muncii
Adresa: Centrul medical Floare de Lotus, str. Lt. Ion Mărășescu 2, parter, sec 1, București
Website:

Misiunea mea este de a găsi soluții acolo unde pare ca nu se mai întrevede speranța. De a îmbunătăți calitatea vieții de zi cu zi, a ameliora sau înlătura durerea, a preveni și a aduce starea de bine în viața celor care mi se adresează.

Abordarea pacientului pentru mine este una complexă, personalizată, tratând totdeauna cauza și considerând că suntem corp – minte – spirit. În abordarea mea zilnică nutriția reprezintă fundamentul, piatra de temelie în a păstra sau redobândi starea de sănătate.

De ce am ales programul Metabolic Balance? Pentru că este un program natural, personalizat, fundamentat științific și confirmat prin tradiție și numărul mare de pacienți. Este o soluție care ține cont de istoricul medical și analizele de laborator individuale ale celor care ni se adresează.

Obezitatea, excesul de greutate, poate fi rezolvată într-un mod simplu, natural și fără rebound, cu o alimentație sănătoasă. Metabolic Balance propune un stil alimentar la care se poate adera ușor, mai ales atunci când există și susținere reală, la un standard profesional înalt.

Vă aștept în clinică dacă doriți să fiți îndrumați pe calea unui stil de viață sănătos, să slăbiți pentru a vă redobândi starea de sănătate și bucuria de a trăi!

Fiți frumoși , fiți sănătoși!

  • Absolvent al Facultății de Medicina UMF Dr. Carol Davila București, Medic Primar Expertiză și Recuperare Medicală, Medic Specialist Medicina Muncii

  • Doctorand având ca subiect patologia tiroidiană

  • Multiple competențe în apifitoterapie, acupunctura, Ayurveda, hipnoză (Membru al National Guilde of Hypnotiste, USA ), de mai bine de 10 pe calea medicinii integrative pe care o practic cu dăruire și profesionalism în fiecare zi.

  • În prezent profesez în cadrul Clinicii de medicină integrativă Floare de lotus, Sector 1 București.

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Felicia Daniela Oprea