Consilier

Dr. Eliza Marțius

Metabolic Balance Online
Specializare: Medic primar anatomie patologică / Competență în psihoterapii cognitiv – comportamentale
Telefon: 0790 395 006
Adresa: Clinica Echilibrium Medical, Str. Colței 8, sec. 3, București

De profesie medic, experiență mea cu Metabolic Balance a început în calitate de pacient.

M-am confruntat cu probleme de greutate încă din adolescență când, în urmă unui eșec sentimental, am început să mă îngraș. În decursul anilor am încercat diferite diete, am apelat chiar și la produse pentru slăbit, însă odată cu încetarea lor acumulăm rapid kilogramele pierdute la care, în timp, s-au adăugat și altele.

În experiența mea profesională de peste 20 de ani, am constatat cu tristețe că mulți oameni tineri, însemnând până în 55 de ani, mor datorită complicațiilor sindromului metabolic, respectiv infarctului miocardic, accidentelor vasculare cerebrale, hepatitelor cronice, cirozelor hepatice, etc.

Odată cu maturizarea profesională am început să-mi pun o serie de întrebări: Ce-i face pe oameni să se îmbolnăvească și să  moară atât de tineri? Unde greșim? Am putea oare preveni toate aceste boli?

Nu-mi amintesc să fi găsit un răspuns mulțumitor la vremea respectivă, însă am început să mă preocup mai mult de felul în care îmi pot gestiona stresul zilnic, convinsă că e unul din factorii principali ai creșterii în greutate și al îmbolnăvirilor, însă variațiile mele în greutate au continuat, situație care mi-a ridicat o altă întrebare: Unde greșesc? Ce-ar mai fi de făcut?

De dată această răspunsul a venit de la o fostă colegă medic care urma deja programul Metabolic Balance și de la participarea la un seminar Metabolic Balance. Acolo am înțeles ce înseamnă efectul yo-yo, care face diferența dintre o dietă restrictivă și un mod de alimentație sănătos.  De aici până la intrarea în program a mai fost un singur pas, apelarea la un consilier Metabolic Balance.

În cadrul programului am slăbit 22 kg, am devenit mult mai energică și mai încrezătoare în mine, am descoperit cu fascinație că pot consumă o varietate mare de alimente atâta timp cât sunt cele potrivite pentru metabolismul meu și dacă păstrez un echilibru.

Acum, în calitate de consilier Metabolic Balance, îmi doresc să-i ajut și îndrum pe cei care, poate că și mine în decursul anilor, s-au pierdut în prejudecățile și frustrările despre slăbit, despre echilibru și energie, despre vitalitate și vigoare.

Îi invit pe cei interesați ca, alături de mine să deprindă noi reguli despre nutriția de calitate, să le aplice în propriile vieți și prin asta să revină la greutatea dorită și la un mod de viață sănătos.

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Eliza Marțius