Consilier

Dr. Diana Surdeanu

Specializare: Medicină de Familie
Telefon: 0741 330 269
Adresa: București, Clinica Veroniki Life, str. Intrarea Murmurului, nr. 2-4, Sector 1

Moto: „Fie ca hrana să-ti fie medicament și medicamentul hrană!” Hipocrate

 Sunt absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”,  București, promoția 2005.

Am fost mereu atrasă de medicina complementară şi, începând din anul 2013, afinitatea mea s-a concretizat prin urmarea cursurilor pentru obținerea competenței de Api-fito-aroma-gemoterapie. Cu această ocazie, orizonturile mele s-au deschis, am cunoscut oameni minunați şi am început să privesc viața cu alți ochi. Mi-am făcut un bilanț și, dându-mi seama cât am greșit până atunci, am încercat să trăiesc cât mai simplu și cât mai sănătos posibil, dar fără o abordare extremă.

Apoi, datorită unei bune prietene și ca o urmare firească, am făcut cursurile pentru obținerea competenței de Homeopatie. Astfel mi s-a oferit șansa de a privi pacientul în mod holistic, tratamentul fiind strict individualizat.

Nutriția a venit pentru mine ca o completare firească a cunoștințelor menite să mă ajute să găsesc cele mai eficiente variante pe care să le pot pune la dispoziția pacienților mei pentru a-i ajuta să-și găsească calea către vindecare, echilibru şi armonie.

Primele cursuri de Nutriție le-am urmat în perioada 2013-2014, la Iași. Întâlnirea cu Metabolic Balance a avut loc în anul 2015 şi cursul propriu-zis l-am urmat în anul 2016. La început, am fost sceptică: erau câteva neconcordanțe între ceea ce știam de la celelalte cursuri de Nutriție și ceea ce mi se preda acum. Trebuie să mărturisesc că doar atunci când mi-am făcut propriul plan metabolic balance® şi l-am urmat m-am putut convinge că este cu adevărat eficient.

Am fost plăcut surprinsă să realizez că efectele lui nu erau doar la nivel fizic! Starea de energie, pofta de viață erau remarcabile! La nivel psiho-emoţional, mi-a oferit o stare de echilibru și, mai presus de orice, sentimentul că mă prețuiesc!

metabolic balance® poate fi calea către o viață nouă și sănătoasă, tocmai datorită simplității acestui program. O alimentație sănătoasă are capacitatea de a vindeca bolile, de a menține starea de sănătate și de a creste longevitatea.

Cred din tot sufletul că medicul trebuie să-i pună pacientului la dispoziție toate cele necesare vindecării sau ameliorării afecțiunilor de care suferă şi să-i fie alături pe tot parcursul acestui drum către o viață mai bună, dar în final, pacientul care are deschiderea sufletească are și meritul de a-și însuși și valorifica informațiile primite. 

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Diana Surdeanu