Consilier

Dr. Daniela Georgeta Pătru

Metabolic Balance Online
Specializare: Medicină generală
Telefon: 0740 307 063
Adresa: Clinica YVOMED, Str. N. Bălcescu 5, parter, Craiova
Website:

Sunt Daniela Pătru, trăiesc și lucrez în Craiova.

Tot timpul am fost o persoană activă, cu o alimentație echilibrată (după părerea mea). Odată cu înaintarea în vârstă, însă, am început să iau în greutate. Kilogramele în plus au persistat în ciuda folosirii a diferite ceaiuri și încercării mai multor diete. Lipsa energiei și insomniile și-au spus și ele cuvântul.

Am aflat de programul de nutriție individualizat Metabolic Balance și m-am decis să urmez cursul susținut de Dr. Michaela Stein. În cadrul programului de instruire Metabolic Balance am înțeles cât de greu este să depășim dificultățile legate de normalizarea greutății din cauza dezechilibrelor hormonale care le generează și potențează. Totodată, am înțeles legătura dintre felul în care ne hrănim și durerile articulare,  stările de insomnie și alte afecțiuni care, aparent, nu sunt metabolice.

Trăim în secolul stresului și al vitezei. Acum este mai necesar decât oricând să ducem un stil de viață sănătos, bazat pe o nutriție personalizată. Metabolic Balance este o soluție optimă pentru că este un program de nutriție naturală, bazat pe un plan individualizat de nutriție, care ține cont de caracteristicile fiecărei persoane. Planul se realizează pe baza analizelor de sânge și a istoricului medical al fiecărei persoane.

Am ales devin consilier Metabolic Balance și să vin în sprijinul celor interesați să adopte o alimentație echilibrate.

Experiența mea personală cu Metabolic Balance m-a pregătit să îi ghidez pe cei doritori pe acest drum ambițios al alimentației corecte. E o experiență care te schimbă ca persoană, îți dă altă energie (indiferent de vârstă) și totul se întâmplă fără înfometare și fără complicații.

Dacă dorești să treci la o nutriție echilibrată te invit să te bucuri alături de mine de o viață sănătoasă și o siluetă de invidiat, fără efectul de yo-yo! 

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Daniela Georgeta Pătru

Articole scrise de Dr. Daniela Georgeta Pătru

Ne aflăm în cea mai frumoasă perioadă a anului, suntem cuprinși de magia sărbătorilor de iarnă și este foarte ușor să ne lăsăm purtați de valul inspitelor culinare! De aceea, după trecerea sărbătorilor, este foarte probabil să avem câteva kilograme în plus.
În orice plan nutrițional Metabolic Balance, cantitatea de apă este calculată personalizat.