Consilier

Dr. Cristina Lăzărescu

Metabolic Balance Online
Specializare: Medic Generalist
Telefon: 0722575418
Adresa: Timișoara, str. Badea Cârțan, nr. 14
Website:

Ca medic am fost informată în consilierile pe care le fac de starea de sănătate a pacienților mei de la adolescență până la menopauză /andropauză. Am identificat, în acest context, că exista o legătura strânsă între dezechilibrele hormonale și alimentație.

Am găsit soluția când am întâlnit echipa Metabolic Balance și am descoperit conceptul de plan individualizat de nutriție. Rezultatele obținute personal în urmă aplicării planului meu personalizat și păstrarea rezultatelor obținute mi-au câștigat încrederea deplină în metabolic balance®.

Am introdus programul în cadrul clinicii Plannimed TM, ca formă de consiliere în tratamentul diferitelor sindroame. Am constatat în practica noastră medicală că mulți pacienți au deja instalat sindromul metabolic, dar se prezintă la medic doar când apar complicațiile acestuia: diabet, hipertensiune, obezitate, ovare polichistice, infertilitate etc.

Soluția metabolic balance® ne permite o abordare completă a problemelor de sănătate ale acestor pacienți, cu rezultate excelente. Pe lângă scăderea în greutate, rezultatele obținute în reglarea metabolismului, inclusiv în cazul pacienților cu dezechilibre în viața de cuplu sunt extraordinare. Schimbările sunt vizibile și îmbunătățirea stării de sănătate în cuplurile care doresc armonie din punct de vedere metabolic, sexual, psihic si fizic este confirmată de fiecare pacient care urmează planul individualizat metabolic balance®.

Pe baza programului metabolic balance® reușim să găsim împreună cu voi soluții eficiente pentru depășirea provocărilor vieții de cuplu. Acest program personalizat este adaptat pentru fiecare dintre membrii cuplului asigurând fiecăruia o alimentație adecvată care conduce la un echilibru metabolic si hormonal cu beneficii pe  termen lung pentru o viață sexuală la parametrii funcționali, pe termen lung.  

 

Formare profesională:

  • În anul 1994 am absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității Timișoara – medic generalist.
  • Între 2002  am absolvit Competența de PLANIFICARE FAMILIALA USAID
  • Din 2019 sunt consilier acreditat metabolic balance®.

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Cristina Lăzărescu