Consilier

Dr. Codruta Sanda Sava

Specializare: Medicină generală
Adresa: București, Clinica Nutriscience, Strada Pictor Barbu Iscovescu 18, Sector 1

Sunt medic și,  de când mă știu, mă însuflețește dorința să ajut oamenii să fie bine.

În viață, de cele mai mult ori, spunem „nu mi se întâmplă mie”. Și totuși - mi s-a întâmplat. Am făcut un preinfarct la o vârstă relativ tânără.

De ce? Pentru că mâncam dezordonat si dezechilibrat, cu o dieta bogata in dulciuri, devenisem obeza, munceam mult,  dormeam puțin, nu făceam mișcare mai deloc și desigur, așa cum li se întâmplă medicilor, nu răspundeam tratamentelor standard, pentru afecțiuni coronariene. Îmi era din ce în ce mai rău, abia mai puteam urca un etaj.

Am crezut că voi muri. Dar mai aveam multe lucruri de realizat, așa că am început să caut soluții. Îmi doream enorm să redevin eu, să fiu vie, energică, cu poftă de viață. Am realizat astfel că trebuie să-mi schimb complet stilul de viață.

Astfel mi-a ieșit în cale Metabolic Balance, un program de nutriție echilibrat, care nu doar ca m-a ajutat să slăbesc, dar am pierdut kilograme mâncând sănătos si echilibrat nutrițional, fără efectele secundare negative ale unui regim de slăbit privativ. Urmând un plan individual de alimentație Metabolic Balance mi-am reechilibrat metabolismul recâștigându-mi sănătatea și energia. Metabolic Balance m-a ajutat să redevin cine îmi doresc să fiu.

E minunat să vezi ce poți face, plin de energie. Să ai poftă de viață, în fiecare zi.

Am fost atât de entuziasmată de rezultatele obținute încât am decis să devin medic-consilier Metabolic Balance. Misiunea mea acum, este să îi ajut, la rândul meu, pe oamenii care doresc să aibă o viață echilibrată, să fie plini de energie, să mănânce sănătos și desigur să arate mai bine.

Dacă ai nevoie de ajutor, sunt aici pentru tine!

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Codruta Sanda Sava