Consilier

Dr. Cătălin Amza

Metabolic Balance Online
Specializare: Medic Medicină Generală
Telefon: 0720 188 616
Adresa: Piața Ionel I. C. Brătianu 2, Timișoara, Punctele Cardinale, Timișoara

Sunt absolvent al Universității de Medicină Timișoara și am acumulat o experiență profesională de peste 15 ani colaborând cu medici din majoritatea specialităților medicale. Am constatat, în acest context, complexitatea manifestărilor patologice având ca substrat comun supraponderalitatea și obezitatea. diabetul, bolile cardiovasculare, și alte afecțiuni determinate de sindromul metabolic. De asemenea dezechilibrele hormonale vin ca o consecință importantă.

Foarte mulți dintre noi ne confruntăm cu problema kilogramelor în exces iar efectele asupra activității noastre cotidiene, personale și profesionale, sunt majore. În plus, atunci când dimensiunile corporale sunt departe de ceea ce ne dorim apare și marele disconfort psihic.

DAR! Aceste situații nu sunt fără ieșire!

Vă stau la dispoziție pentru realizarea unui plan de nutriție Metabolic Balance cu un grad înalt de personalizare (pe baza analizelor de sânge, anamnezei medicale, măsurătorilor fizice și altor caracteristici personale). Vom monitoriza progresul și veți beneficia de susținere 1 la 1, în clinică sau online.

Vă aștept la o discuție pentru a găsi soluții realiste, ușor de pus în practică și cu impact pe termen lung.

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Cătălin Amza