Consilier

Dr. Antonio Firica

Specializare: Fiziokinetoterapie și Psihonutriție
Email:
Telefon:
Adresa:

Povestea mea începe printr-o descriere simpla: o familie frumoasă, eu gurmand, pasionat de gătit, multe cursuri de gătit mâncăruri mediteraneene. Lucru care mi-a adus multe kilograme peste ce îmi doream.

Însă sunt și foarte ambițios, chiar având în vedere zodia, unii ar spune încăpățânat. Îmi place în continuare să fac mâncarea să arate bine și să fie gustoasă, însă am descoperit cum pot face asta să devină un stil de viată, însă fără kilograme suplimentare.

Personal programul metabolic balance® mi-a schimbat viată, din toate punctele de vedere. Pe lângă kilogramele slăbite, un soc pentru mine a fost tonusul pe care l-am recăpătat și faptul că deși am slăbit 42kg, nu mi s-a lăsat pielea. Rezultatele au început să se vadă din prima săptămână și continuă să se vadă.

Metabolic Balance nu este doar despre slăbire, suplețe și tonus. Este despre un stil de viată sănătos care îți schimbă percepția asupra vieții pe care o ai. Descoperi că poți mânca mâncăruri bune și gustoase și să slăbești, toate astea fără să te înfometezi.

Am devenit consilier Metabolic Balance pentru că, cred cu tărie că la fel cum am putut eu să îmi schimb viața, vă pot îndruma și pe voi.

Da-i o șansă corpului tău și nu o să îți pară rău!

Studii:

  • Master la Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” Timișoara: “Prevenție și recuperare cardio-pulmonară”, 2013
  • Licențiat în Fiziokinetoterapie la Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” Timișoara: 2008
  • 2020 - Consilier Psihonutriție

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Antonio Firica