Consilier

Dr. Anca Hâncu

Metabolic Balance Online
Specializare: Medicină generală
Adresa: Nutriscience, Str. Londra 21, Sec. 1, București

Mă numesc Anca Hâncu, sunt medic și doctor în medicină și nutriție. Am absolvit Facultatea de Medicină din Cluj-Napoca, unde am făcut și un master în nutriție, iar după aceea un doctorat în nutriție la Universitatea de Medicină “Carol Davila” din București.

Am realizat împreună cu parteneri din industria alimentară, pe parcursul ultimilor 6 ani, sesiuni nenumărate de educație pentru un stil de viață sănătos, în parteneriat cu prestigioase societăți științifice atât pentru medici, cât și pentru angajații din companii. În ultimii ani mă dedic atât pacienților, oferind intervenții nutriționale personalizate, cât și activității științifice, participând la prezentări științifice în cadrul simpozioanelor și congreselor, precum și scriind articole în reviste naționale și internaționale.

Pe parcursul drumului meu în domeniul nutriției, am intrat în contact cu un program care oferă cel mai corect și sănătos mod pentru aplicarea nutriției în viața fiecăruia. Metabolic Balance este un program german care oferă participanților un plan personalizat, bazat pe testele de laborator ale sângelui, în așa fel încât să se plieze perfect pe fiecare individ în parte. Este un program care nu doar ajută la eliminarea kilogramelor în plus, dar îți redă vitalitate și energie, te face să te simți mai bine în pielea ta și te păzește de bolile asociate sindromului metabolic. Este programul optim pentru cine își dorește să atingă obiectivele menționate mai sus sau pentru cei care pur și simplu doresc un stil de viață sănătos.

Dacă un stil de viață sănătos este o prioritate pentru tine, alături de mine și de Metabolic Balance vei avea parte de consiliere individuală și te voi ajuta să adopți o alimentația potrivită pentru tine, fără înfometare, în acord cu preferințele tale alimentare. De asemenea, te voi ajuta să adaptezi programul la muncă și în funcție de evenimentele din familie și din societate.

Te aștept în cadrul clinicii Nutriscience pentru mai multe detalii!

 

Studii și formare profesională:

  • Absolventă a Facultății de medicină din Cluj-Napoca, absolventă de master nutriție, facultatea de farmacie Cluj-Napoca 
  • Doctoratul în nutriție Universitatea de medicină “Carol Davila“ din București
  • Membru al board-ului științific al “Fundației pentru alimentație sănătoasă“
  • Președinte al Asociației medicale de prevenție prin stil de viață 
  • Implicată în campanii de educare a medicilor privind importanța alimentației (peste 300 sesiuni de instruire)
  • Contribuții la realizarea unor programe de e-learning pe teme de nutriție pentru medicii de familie

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Anca Hâncu