Consilier

Dr. Alina Firica

Metabolic Balance Online
Specializare: Medicină Generală și Psihonutriție
Telefon: 0746100210
Adresa: Clinica Nutrinspire Dr. Firica, Str. Take Ionescu 17, ap 4, Timișoara

De-a lungul timpului, în jurul meu, am întâlnit multe persoane, atât în familie cât și prieteni, care au ținut diverse cure de slăbire și au încercat diverse suplimente și pastile minune, unele cu efect, altele nu. Însă toate au venit cu același efect de boomerang: nu doar ca au pus înapoi kilogramele pierdute, într-un timp foarte scurt, ci au pus și în plus.

După care au urmat alta dietă. Au urmat efecte nedorite asupra organismului: vergeturi, căderea parului, dereglări hormonale, dereglări autoimune și lista poate continua. Cel mai evident simptom la toata lumea a fost depresia, mai mult sau mai puțin evidentă la fiecare, care a apărut datorită faptului că, fiecare dietă minune nu a avut rezultatele dorite pe termen lung.

În tot acest timp, m-am întrebat, ce aș putea oferi eu acestor oameni, din familia mea în primul rând, care să îi aducă acolo unde își doresc. Din nefericire nutriția, așa cum am învățat-o în facultate, nu m-a ajutat.

Când am început să practic cele învățate la metabolic balance® și am văzut rezultatele obținute atât în familie, cât și cu alți pacienți, mi-am dat seama că aceasta este soluția pe care o căutam. Din fericire, am beneficiat de încrederea mai multor medici, care mi-au fost pacienți, și care au văzut rezultatele incredibile ale acestui program. Aplicat pe ei, au înțeles că dincolo de toate, vorbim de un plan care devine mod de viată. Îți asigură sănătatea, dincolo de o stare de bine, un tonus mult mai bun, alături de silueta dorită.

Așadar, am ales să îți fiu ghid, sprijin, consilier, medic în acest drum frumos și ambițios. Programul îți va schimba mentalitatea despre alimentație, fără înfometare, fără a fi complicat, pentru a te putea bucura și tu de o viată sănătoasă și de silueta mult visată!

Studii:

  • 2001 - am absolvit Colegiul Constantin Diaconovici Loga Timișoara, secția biologie-chimie
  • 2007 - am absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” Timișoara, profilul Medicina Generala
  • 2007-2010 – medic la Centrul Medical Geomedica
  • 2010-2014 – Reprezentant medical și Key Account Specialist la GlaxoSmithKlein
  • 2014-2018 – Key Account Specialist la Aspen Pharma
  • 2018-2019 – Medical Science Liaison la Abbvie
  • 2020 - Consilier Psihonutriție

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Alina Firica

Articole scrise de Dr. Alina Firica

Cât mâncam are un impact major asupra greutății noastre. Toți înțelegem clar ideea asta. Ce ne spune în plus medicina este că și ce mâncăm si când mâncam ne determină în mod fundamental silueta și sănătatea. Sau lipsa lor...
Să-ți găsești motivația să te apuci de slăbit, poate fi unul dintre cele mai grele lucruri.
Veganii și vegetarienii aleg să nu mănânce carne. Cu toate acestea, veganismul este mai strict și interzice, de asemenea, lactatele, ouăle, mierea și orice alte articole care provin din produse de origine animală, cum ar fi pielea și mătasea.
Fructele întregi, smoothie-ul sau sucul natural de fructe? Fructele s-au dovedit prin multe studii că au un efect benefic asupra metabolismului uman.