Consilier

Dr. Alice Roxana Văduva

Metabolic Balance Online
Specializare: Medic primar endocrinologie, specialist medicină internă
Adresa: Centrul HitMed, Str. Ștefan cel Mare 23, Craiova
Website:

Programul Metabolic Balance este un program personalizat de nutriție, prin care te alimentezi echilibrat și sănătos și care îți asigură scăderea în greutate, energie și reglare hormonală.

Bolile lumii moderne – diabetul, hipertensiunea arterială, ficatul gras – își vor găsi ameliorare prin modificarea alimentației. Metabolic Balance este o soluție optimă pentru toți cei care doresc mai multă energie, poftă de viață, recăpătarea stimei de sine.

După 20 de ani experiență într-o clinică pentru diagnosticarea infertilității de cuplu am observat, în mod direct, cum stilul de viață influențează semnificativ fertilitatea. Surplusul ponderal joacă un rol important în problemele legate de reproducere la ambele sexe. Obezitatea este asociată cu anovulaţie, diferite grade de infertilitate, rate mai mici de sarcini obținute prin reproducere asistată, probabilitate mai mare de avort spontan. Anumite tulburări endocrine, cum ar fi SOPC (sindromul ovarelor polichistice), hipotiroidismul și rezistența la insulină sunt mai frecvente la femeile supraponderale. La bărbați, excesul ponderal determină modificări ale parametrilor spermogramei și implicit scăderea șanselor de a obține o sarcină. Constant apar problemele de fertilitate la vârste din ce în ce mai tinere, unele dintre ele putând fi ameliorate de scăderea în greutate.

Am ales să introduc Metabolic Balance în clinica noastră pentru că este un program personalizat prin care cei interesați pot să slăbească sănătos, fără effect yo-yo, fără medicamente. Este soluția ideală pentru cei motivați să aibă o viață fericita și activă, alături de cei dragi. 

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Alice Roxana Văduva