Consilier

Dr. Alexandrina Moldovan

Metabolic Balance Online
Specializare: Medicină de Familie
Telefon: 0751201004
Adresa: Str. Terasei 16A, Reghin
Website:

Mă numesc Moldovan Alexandrina și sunt medic de medicina muncii. După terminarea stagiaturii am lucrat într-un cabinet de planificare familială, focusul principal fiind prevenția și promovarea sănătății. După 15 ani de activitate mi-am deschis propriul cabinet pentru a lucra ca medic de familie, acest lucru demonstrându-mi că doar tratamentele medicamentoase nu sunt îndeajuns pentru îmbunătățirea sănătății pacienților. În special pentru persoanele cu exces ponderal, unde este necesară o schimbare a stilului de viață, care trebuie menținută.

Cu toate că sunt o persoană activă și mă alimentez “corect”, am recurs și eu la o asemenea schimbare. Odată cu înaintarea în vârstă am observat cum kilogramele în plus se dădeau jos mai greu, respectiv lipsa energiei și a somnului odihnitor. Ce m-a ajutat? Programul metabolic balance®, program german personalizat de nutriție. Am participat la workshop-ul D-nei Dr. Michael Stein, în urma căruia am devenit consilier, și am aplicat programul pe mine. Fiind un plan personalizat de nutriție, pe baza analizelor proprii, organismul meu s-a reechilibrat, am devenit mai energică și în prima lună am pierdut 5 kilograme fără să mă înfometez.

Îmi doresc ca metabolic balance să aducă această schimbare și în viața altor persoane, motiv pentru care sunt acum consilier acreditat metabolic balance®. Mi-am propus să ajut cât mai mulți oameni să pornească pe drumul unei alimentații echilibrate, deoarece un stil de viață sănătos pleacă de acolo. Persoanele care mănâncă sănătos, fac mișcare și se mențin în formă evită problemele legate de obezitate, dar și alte complicații medicale.

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Alexandrina Moldovan