Consilier

Dr. Alexandra Simionescu

Specializare: Medic anatomie patologică
Telefon: 0722 644 635
Adresa: Șos N.Titulescu nr. 48, etaj 3, sec. 1, București
Website:

În cursul carierei mele am văzut nenumărate cazuri cu leziuni postmortem la nivelul cordului și vaselor sanguine, ficatului și pancreasului provocate de obezitate  si diabet.   În timp am devenit și eu obeză, cu diabet de tip 2, și am realizat că trebuie să fac ceva pentru mine. Am mers la diabetologi și am urmat diferite cure de slăbire în urma cărora am slăbit fără să reușesc reglarea valorilor glicemiei și a grăsimilor. Ba chiar mai mult, după încetarea curelor de slăbire, am repus kilogramele pierdute și chiar am pus mai multe. 

Am aflat de la o prietenă despre un altfel de program de nutriție, foarte eficient. Am decis să îl urmez și am constatat că nu a fost nimic chinuitor, nu sufeream de foame și mă simțeam tot mai bine. Am devenit mai energică, mai veselă, am început să mă mișc mult mai ușor. 

Metabolic Balance, programul pe care l-am adoptat, nu este o dietă ci un stil de viață. Programul și-a dovedit eficacitatea în cazul meu și faptul că este bazat exclusiv pe schimbarea modului de alimentare fără înfometare, fără medicamente sau suplimente alimentare cu menținerea greutății în limitele normale, fără apariția fenomenului yo-yo. 

Având în vedere că am urmat acest program și am văzut ce rezultate spectaculoase am obținut, doresc din tot sufletul să ajut căt mai mulți oameni cu probleme similare și pe cei care vor sa prevină astfel de probleme. Planul meu personalizat de nutriție Metabolic Balance m-a ajutat să îmi redobândesc sănătatea și starea de bine, astfel încât sunt determinată să susțin cât mai multe persoane să se bucure de un stil de viață activ și sănătos. 

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Alexandra Simionescu