Consilier

Dr. Alexandra Lupu Petria

Metabolic Balance Online
Specializare: Medic Specialist Medicină Internă, Doctorand Universitatea Lucian Blaga din Sibiu
Telefon: 0732211411
Adresa: Clinica Misan Med, Gyndia, Sibiu
Website:

Misiunea mea ca medic și om interesat încă din adolescență de frumusețe, nutriție și sport,  este sa îi ajut pe cei interesați să găsească cea mai echilibrată variantă pentru a deveni cea mai bună variantă a lor.  Îmi doresc să ajut atât la prevenirea cât și la tratarea anumitor boli prin consilierea pacienților către un stil de viață sănătos care se dobândește printr-un program personalizat de nutriție, fără diete drastice care conduc la dezechilibre metabolice, un program științific nu diete minune sau suplimente alimentare miraculoase.

Metabolic Balance este programul care presupune un plan nutritiv personalizat, adaptat perfect metabolismului fiecărei persoane. Spre deosebire de diete ne învață sa avem un stil de viață echilibrat astfel încât să slăbim mâncând inteligent. Ca medic internist vă voi sprijini în acest demers tocmai pentru a beneficia de toate avantajele acestui program care oferă sănătate, longevitate și o energie remarcabilă.

Pentru cei care sunt supraponderali, suferă de sindrom metabolic și /sau obezitate, sindrom de intestin iritabil, intoleranțe alimentare și au încercat deja nenumărate diete minune mesajul meu este simplu: nutriția echilibrată și mișcarea sunt secretele longevității.

Cred și am crezut mereu în știință și în valoarea unor soluții corect adaptate nevoilor fiecărei persoane în parte. Medicina viitorului este nutriția perfect echilibrată prin personalizare.

Vă stau alături cu un plan de nutriție personalizat care vă va ajuta să obțineți rezultate pe termen lung astfel încât să vă bucurați la maxim de viață, zi de zi!

Studii și formare profesională:

  • Absolventă a Facultății Victor Papilian din Sibiu
  • Studii efectuate timp de un an jumatate la Philipps Universitat Marburg Germania
  • 5 ani de rezidențiat în cadrul Spitalului Clinic Județean de urgenta Sibiu
  • Doctorand în medicină din 2015
  • Master Management Sanitar

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Alexandra Lupu Petria