Consilier

Dr. Alina Agache

Specializare: Medicină Generală și Psihologie
Telefon: 0755 940 273
Adresa: Str. Sportivilor 1B, Breazu, Iași

Sunt Alina Agache, trăiesc și lucrez în Iași. Sunt medic, iar pasiunea mea pentru studiul legăturii dintre corp și psihic m-a determinat să urmez numeroase specializări în psihologie și psihosomatică. În cadrul cabinetului privat, Clinica PsiHarmony, practic nutriție metabolic balance®, psihonutriție, life coaching, psihoterapie sistemică (formare).

Pasiune. Cunoaștere. Implicare. Dăruire. Sunt cuvintele care îmi călăuzesc pașii în viață, ca medic și consilier nutriție. 

Omule drag, ești unic prin felul în care simți, gândești și acționezi în viață ta. Și modul în care te hrănești este, de asemenea, unic! Înțeleg cât de greu este să te confrunți cu anumite dificultăți, cum ar fi probleme digestive, dificultăți legate de normalizarea greutății, dezechilibrări hormonale, afecțiuni cutanate (acnee, eczeme, psoriazis etc. ), dureri articulare, insomnii. Înțeleg toate acestea pentru că și povestea mea este una asemănătoare cu a ta. Am fost acolo, și eu și mulți alții. E bună mâncarea, e delicioasă și nu e nicio problemă să te răsfeți un pic. Dar când vrei să te oprești deoarece devine nesănătos și nu îți mai place cum arăți? Dacă nu te mai poți opri? Atunci problema este reală. De aceea, vin către tine cu o soluție concretă și personalizată, astfel încât să poți gestiona mai mulți factori de stil de viață ce pot afecta sănătatea și bunăstarea ta: terapia nutrițională metabolic balance®.

Un plan nutriție metabolic balance® acționează nu doar la nivel de probleme digestive ci la nivel profund, hormonal și metabolic. Reprezintă de aceea o soluție eficace pe termen lung pentru cei cu probleme digestive, de greutate și de sănătate asociate cu supraponderalitatea.  

Obiectivul meu terapeutic este să îmi îndrum clienții către echilibrarea metabolică, către decodarea propriului comportament alimentar, descoperirea credințelor în legătură cu hrana, conștientizarea și managementul emoțiilor care determina senzație de foame, cunoașterea diverselor grupe de alimente și reacțiile pe care le produc la nivelul organismului. Astfel, clienții mei scapă de kilogramele în plus și ajung să se bucure de hrană, fără restricții alimentare inutile și fără medicamente și suplimente alimentare. Printr-un plan nutriție echilibrat și care ține cont de preferințele și aversiunile fiecăruia. 

 

Formare profesională:

  • Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa”, Iași
  • Consilier internațional de nutriție (metabolic balance®) – Dr. Michaela Stein (Germania)
  • Curs psihosomatică - Psiholog Marcel Nedelcu
  • Psihoterapie sistemică (formare) – Human Center, Conferențiar univ. dr. la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, UAIC, Iași
  • Psihosexologie (formare) – Institutul S.P.E.R. – Prof. Dr. Iolanda Mitrofan, București
  • Facilitator constelații familiale (formare) – Psihoterapeut Barbara Morgan (UK) & Dragoș Riti, Timișoara
  • Life coach (acreditat ANC), București
  • Cursuri de formare în psihoterapie în cadrul şcolii de Relaxare, hipnoză clinică și psihoterapie ericksoniană (1 an) - Iași
  • Train the trainer (acreditat ANC), București
  • Start Coaching & NLPt - NLP Professional - Mind Master, Bucharest

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Alina Agache