Consilier

Dr. Ana Maria Matei

Specializare: Medicină de familie, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice
Adresa: București, Nutriscience, Strada Pictor Barbu Iscovescu 18, Sector 1

Pe parcursul carierei mele de medic de familie și medic diabetolog, carieră începută în 2009, am fost pusă în fața a  numeroase probleme de sănătate. Filosofia mea a fost să caut întotdeauna cele mai simple și de calitate soluții pentru pacienți.

Nutriția este cea mai importanta armă pentru păstrarea sănătății. Ca medic, am ajuns în timp la concluzia că o nutriție echilibrată și personalizată în funcție de situația medicală este fundamentală pentru o prevenție primară și secundară eficace. Programul metabolic balance® oferă acest grad ridicat de personalizare, fiind bazat pe probele de laborator, istoricul medical și preferințele alimentare ale fiecăruia. 

Fiind în căutarea unei soluții flexibile și care poate fi personalizată la specificul fiecărui pacient am decis să devin consilier de nutriție acreditat metabolic balance®. 

Folosesc și recomand acest program de nutriție și sunt foarte mulțumită de rezultate. În secolul stresului și al vitezei, planurile de nutriție personalizată metabolic balance® asigură participanților la program un veritabil plan pe termen lung pentru o viață sănătoasă.  

social media

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Ana Maria Matei