Consilier

Dr. Michaela Stein

Specializare: CEO Metabolic Balance România
Email:
Telefon:
Adresa:
Website:

Programează-te pentru consultația inițială la
Dr. Michaela Stein

Articole scrise de Dr. Michaela Stein

Încărcătura glicemică mai redusă a pâini de secară integrală determină o creștere mai moderată a insulinei, ducând astfel la o limitare a efectelor metabolice ale insulinei.
Cardiologul englez Aseem Malhotra, este un medic cu o vastă experiență în cardiologie și în cardiologia intervențională, care a efectuat peste 17.000 angiografii coronariene. A devenit un activist în a demitiza convingerile eronate, cum sunt: slăbește cu sport, grăsimile îngrașă, colesterolul este cauza cardiopatiei ischemice și a infarctului de miocard.
metabolic balance® este un program pentru reglarea metabolismului, realizat de medici și oameni de știință din domeniul nutriției, care ajută la reglarea greutății corporale. Cu ajutorul acestui program vă veți adapta alimentația de până acum la un profil de nutriție sănătos, total echilibrat și realizat special pentru dumneavoastră.
Alimentația sănătoasă la copii cu (risc de) steatoză hepatică | De ce nu e recomandat consumul de alcool în steatoza hepatică | Recomandări privind consumul de cafea | Riscul de coronavirus la persoanele cu ficat gras