alimentația sănătoasă

Sorina Botescu

Medic specialist sănătate publică, Consilier nutriție acreditat metabolic balance®

 

Orice terapie trebuie să înceapă cu adoptarea unui stil de viață sănătos și reconsiderarea alimentației"

Nutriția sănătoasă presupune sprijin specializat și susținere implicată

Misiunea mea ca medic este să fiu un ajutor și un sprijin pentru oameni astfel încât aceștia să își păstreze sănătatea sau să o redobândească atunci când apar probleme. 
Știai că în societatea actuală, majoritatea bolilor își au originea în stilul nostru de viață? Ei bine, fiind convinsă de importanța prevenției în menținerea sănătății și reducerea complicațiilor bolilor, după ce am absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, m-am specializat în Sănătate Publică (Medicină Preventivă).
Consider că orice terapie trebuie să înceapă cu adoptarea unui stil de viață sănătos și reconsiderarea alimentației. Ușor de spus, greu de făcut! În special dacă nu ai sprijin din partea medicilor, familiei și prietenilor.

 

metabolic balance® e un instrument ideal pentru medicii motivați să își susțină pacienții 

Pe lângă activitatea din cabinet, de-a lungul timpului m-am implicat  în numeroase acțiuni care au avut ca scop educația pentru sănătate. Am făcut parte din echipe de medici și specialiști în nutriție cu care am elaborat broșuri de educație pentru pacienți cu boli cardiovasculare și diabet zaharat, și broșuri și manuale educative pentru sănătate. Îmi doresc să ofer informații corecte despre alimentația sănătoasă pentru cât mai multe persoane și fac asta participând la conferințe și organizând ateliere de alimentație sănătoasă pentru copii, tineri si adulți.

 

Pentru a mă implica și mai mult în susținerea persoanelor motivate să adopte un stil de alimentație corect, am devenit consilier acreditat metabolic balance®. În urma întâlnirii mele cu acest program de nutriție sănătoasă am înțeles că este un instrument ideal pentru mine ca doctor să îmi susțin pacienții. Programul are o baza științifică solidă fiind rezultatul a mai mult de două decenii de cercetare și practică medicală. Pentru mine ca medic, este important să lucrez cu un instrument testat, validat și perfecționat continuu. 

 

și un program de nutriție excelent pentru cei motivați să ajungă la greutatea ideală​​​​​​​

Recomand cu încredere programul metabolic balance® pentru echilibrarea metabolismului și controlul greutății corporale. Este un program fundamentat,  conceput de medici și oameni de știință germani din domeniul nutriției.

Acționând la un nivel profund, al echilibrului metabolic și hormonal al organismului, ne ajută nu doar să scăpăm de kilograme ci și să ne resetăm organismul pentru a putea adopta pe termen lung un stil de alimentație corect.

Planurile individuale de nutriție metabolic balance® sunt perfect echilibrate asigurând cantitățile optime de nutrienți pentru fiecare participant la program. Acest lucru previne fenomenul de îngrășare ulterioară, așa numitul efect yo-yo specific dietelor agresive.

Dacă simți că vrei o schimbare referitoare la alimentație, la stilul de viață pe care îl ai, împreună putem găsi o cale și îți voi fi alături pe parcursul noului drum. Nu ezita să îți îmbunătățești viața!

Servicii

inner-misiune.jpg

Programul metabolic balance®

metabolic balance® este programul german pentru echilibrarea metabolismului și controlul greutății corporale. Este un program conceput de medici și oameni de știință din domeniul nutriției și perfecționat continuu în ultimii 20 de ani. metabolic balance® facilitează adaptarea rapidă a alimentației la un profil de nutriție sănătos și perfect echilibrat. Fiecare plan de nutriție este realizat special pentru corpul și stilul de viață al participantului la program. 
În cadrul programului participanții urmează un plan alimentar personalizat pe baza datelor de laborator și istoricului medical. Programul metabolic balance® este disponibil exclusiv sub îndrumarea medicilor-consilieri acreditați.

Dacă te-ai hotărât să adopți o nutriție sănătoasă și vrei să vezi dacă metabolic balance® este soluția potrivită pentru tine, mă poți contacta direct sau te poți documenta aici. ​​​​​​

Aici poți găsi lista cu cele mai frecvente întrebări despre acest program de nutriție.

pentru-tine.jpg

Alte servicii

În cadrul centrului de recuperare medicală Vimed oferim servicii de kinetoterapie, fizioterapie, masaj, kinetoterapie la domiciliu și consiliere de nutriție.

Pentru programări:

https://clinicavimed.ro/contact-us/

 

Ne găsiți la adresa Șoseaua Virtuții, Nr.6, Bl. R12 Ap. 35 - Sector 6, București.

Programeaza-te pentru consultația inițială 

Contact

 

Email: sbotescu@yahoo.com

Telefon: 0720 501 028

Adresa: Clinica Vimed, Șoseaua Virtuții nr 6, București

Website: www.clinicavimed.ro