Dr. Joanovics Kinga-Emese

Specializare: Medicina muncii

 

"Pentru mine a funcționat remarcabil. Am pierdut 28 de kilograme în 5 luni. Mi-a schimbat stilul alimentar, într-adevăr, dar nu pot spune că m-am înfometat.​​​​​​"

Pot presupune că ne asemanăm, având în vedere că citești aceste rânduri și pentru că ai ajuns până aici. Ne asemănăm din punct de vedere fizic, psihic și, probabil alimentar.

De profesie sunt medic specialist de medicina muncii. Am absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Tg. Mureș. Sunt un medic care, la un moment dat, era în căutarea unei soluții permanente de a pierde în greutate. Cred că putem cădea de acord cât de greu poate fi acest lucru și de câte ori am dat greș.

Însă eu am descoperit, din fericire, o cale. Calea alături de metabolic balance®. Metabolic balance® este un program german de nutriție naturală care ajută organismul să se echilibreze. Asta înseamnă că ajută și la pierderea în greutate și la susținerea unui stil de viață plin de energie. Pentru mine a funcționat remarcabil, deoarece am pierdut 28 de kilograme în 5 luni. Mi-a schimbat stilul alimentar, într-adevăr, dar nu pot spune că m-am înfometat. De asemenea nu a fost nevoie să iau nici un fel de medicament sau supliment alimentar, pentru că planul personalizat metabolic balance e creat pe baza analizelor de laborator a fiecăruia.

Ce este și mai fascinant, cel puțin pentru mine – ca medic, a fost normalizarea analizelor de laborator. Doar cu ajutorul nutriției mi-am normalizat și menținut valorile glicemiei, colesterolului, trigliceridelor, etc. Datorită succesului alături de metabolic balance, am decis să îmi ajut la rândul meu pacienții și am devenit consilier. Cred cu tărie în program, rezultatele fiind vizibile pe propriul corp, și îmi doresc să ajut cât mai multe persoane. Nu este o dietă, nu o facem pentru a slăbi pe perioadă scurtă, pentru ca mai apoi să revenim de unde am plecat. Nu. Este un stil de viață, un drum pe care toți ar fi indicat să pornim pentru o viată mai sănătoasă.

Servicii

inner-misiune.jpg

Programul metabolic balance®

Un stil de viață sănătos este acela care se bazează pe soluții sustenabile, care pot fi urmate pe termen lung. Viziune aceasta ne-a făcut să includem programul metabolic balance® în portofoliul de servicii al clinicii noastre. Fiind un program de control al greutății corporale prin reechilibrarea metabolismului reprezintă o soluție pe termen lung.  

Acest program de nutriție sănătoasă funcționează pe baza unor planuri alimentare personalizate care sunt realizate in cadrul Institutului Metabolic Balance din Germania. Planurile sunt adaptate in funcție de rezultatele analizelor de laborator, istoricul medical, alergiile, preferințele și aversiunile persoanei. Spre deosebire de diete, acest program este disponibil exclusiv sub îndrumarea medicilor-consilieri acreditați. Programul include minim 7 sesiuni de consiliere cu un consilier acreditat.

Recomand metabolic balance® tuturor celor care au ajuns la concluzia că e timpul să adopte o nutriție sănătoasă. Poți afla mai multe despre metabolic balance® aici.

Situațiile specifice în care recomandăm programul sunt prezentate mai detaliat aici.

Lista cu cele mai frecvente intrebări poate aduce alte clarificari utile în legătura cu această soluție de nutriție sănătoasă.

pentru-tine.jpg

Alte servicii

Alte servicii oferite de King Work Med: 

- examinări de medicina muncii la angajare,
- control periodic și reevaluare,
- testare psihologică,
- investigații paraclinice (spirometrie, audiometrie, EKG, viziotest, glucotest).                                                                

Programeaza-te pentru consultația inițială 

Contact

 

Email: kinga.joanovics@gmail.com

Telefon: 0745489567

Adresa: Targu-Mureș, Cabinet medicina muncii King Work Med, str. 22 Decembrie 1989 nr. 24/1