Clinica Nutrinspire
Dr. Firica

Timișoara

Dr. Alina Firica
alina.nutrinspire@gmail.com
0746 100 210

Fkt. Antonio Firica
antonio.nutrinspire@gmail.com
0746 100 232

Arad

Fkt. Antonio Firica
antonio.nutrinspire@gmail.com
0746 100 232

Dr. Alina Firica

Specializare: Medicină Generală

Mă numesc Alina Firica și am absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara, profilul Medicina Generală. Sunt în prezent și consilier metabolic balance®.

Cum am ajuns consilier? Să vă spun puțin despre experiențele și trăirile mele din viață cu ceea ce înseamnă kilogramele în plus.

Mulți din jurul meu, în principal membrii familiei și prietenii, se confruntau cu veșnica luptă contra kilogramelor nedorite și încercau diferite metode pentru a câștiga această luptă. Fie prin diete “minune”, fie prin suplimente, pastile, ș.a.m.d., dar care erau fără efect sau nu cel dorit.

Toate dădeau semn de efectul yo-yo, adică kilogramele nu rămâneau pierdute. Se întorceau fie toate înapoi, câteodată chiar mai multe. Iar pe lângă această frustrare, unii se confruntau și cu apariția vergeturilor, căderea părului, dezechilibrări hormonale sau/și autoimune.

Dar inamicul cel mai mare pentru toți a fost depresia, fie ea și sub forme mai docile. Rezultatele nu erau permanente, iar asta tinde să slăbească voința și psihicul uman.

Ca medic îți dorești, evident, să ajuți. Iar pe mine m-a măcinat problema că nu știam cum. Îmi doream să ofer sprijin familiei, prietenilor, pacienților – dar nu știam de unde să încep. Tot ce învățasem eu în facultate despre nutriție părea să nu fie îndeajuns.

Până am descoperit metabolic balance®. Programul lor nu este o dietă, este un stil de viață și este cusut pe nevoile fiecăruia, fiind un plan alimentar individual, bazat pe analize de laborator. Aplicând acest plan, văzând rezultatele pe familie, pe prieteni și pe pacienți, mi s-a confirmat că este drumul pe care trebuie să continui.

Trebuie să te gândești în felul următor: programul metabolic balance® nu doar că te ajută să slăbești. Te ajută să te tonifiezi, să ai un stil de viață sănătos, previne multe boli și asigură o calitate a vieții îmbunătățită.

Toate astea sunt posibile fără să te înfometezi, deoarece totul este gândit pentru tine pentru a-ți beneficia ție.

Haide alături de mine să îți schimbăm mentalitatea despre alimentație și să îți aducem corpul la forma mult visată.

 

Fkt. Antonio Firica

Specializare: Fiziokinetoterapie

Mă numesc Antonio Firica, am un master la Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara în “Prevenție și recuperare cardio-pulmonară” și sunt licențiat în Fiziokinetoterapie în cadrul aceleași universități.

Drumul meu alături de metabolic balance® a început datorită kilogramelor în plus. Vă spun sincer, îmi place să gătesc – mai ales preparate mediteraneene – pe cât îmi place și să mănânc. Acest lucru însă mi-a adus și neplăceri atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere al sănătății.

Mi-am dorit să îmi pot continua această activitate, care îmi aduce nespusă plăcere, dar într-un mod cât mai sănătos și benefic mie.

Astfel am descoperit programul metabolic balance®, program german individualizat, care mi-a schimbat stilul de viață complet. Acest program nu este o dietă, ci este un plan alimentar personalizat pe baza analizelor de sânge. El e menit să fie adoptat pe termen lung – dar nu te vei simți nici măcar pentru un moment că te înfometezi.

Nu doar reușești să slăbești, ci te și ajută să te tonifiezi, să adopți un stil de viață mai sănătos. De asemenea te și învață cum să te alimentezi corect, dar gustos, în același timp.

Rezultatele mele au fost întocmai cele menționate mai sus, reușind să scap de multe kilograme și devenind mai suplu și mai tonifiat. Am observat schimbări din prima săptămână și până în prezent ele continuă să apară. Și să îți mai spun un secret? Și în ziua de azi mâncarea făcută de mine e gustoasă și arată bine!

Am devenit consilier tocmai pentru a oferi și altor persoane șansa la schimbare, la fel cum mi-a fost oferită și mie. 
Îndrumare, ajutor și încurajare. Asta îți pun la dispoziție. Lasă-mă să-ți fac cunoștință cu ce înseamnă metabolic balance® și nu vei mai fi nevoit să apelezi la nici o dietă niciodată.

Schimbarea începe cu tine, iar tu poți să începi de azi. Te aștept în cabinet!

Servicii

inner-misiune.jpg

Programul metabolic balance®

Un stil de viață sănătos este acela care se bazează pe soluții sustenabile, care pot fi urmate pe termen lung. Viziune aceasta ne-a făcut să includem programul metabolic balance® în portofoliul de servicii al clinicii noastre. Fiind un program de control al greutății corporale prin reechilibrarea metabolismului reprezintă o soluție pe termen lung.  

Acest program de nutriție sănătoasă funcționează pe baza unor planuri alimentare personalizate care sunt realizate in cadrul Institutului Metabolic Balance din Germania. Planurile sunt adaptate in funcție de rezultatele analizelor de laborator, istoricul medical, alergiile, preferințele și aversiunile persoanei. Spre deosebire de diete, acest program este disponibil exclusiv sub îndrumarea medicilor-consilieri acreditați. Programul include minim 7 sesiuni de consiliere cu un consilier acreditat.

Recomand metabolic balance® tuturor celor care au ajuns la concluzia că e timpul să adopte o nutriție sănătoasă. Poți afla mai multe despre metabolic balance® aici.

Situațiile specifice în care recomandăm programul sunt prezentate mai detaliat aici.

Lista cu cele mai frecvente intrebări poate aduce alte clarificari utile în legătura cu această soluție de nutriție sănătoasă.

Programeaza-te pentru consultația inițială 

Clinica Nutrinspire Dr. Firica Timișoara

Piața 700, Str. Gheorghe Lazăr nr. 9, etajul 3 (fosta clădire Nokia)

Dr. Alina Firica
alina.nutrinspire@gmail.com
0746 100 210

Fkt. Antonio Firica
antonio.nutrinspire@gmail.com
0746 100 232

Clinica Nutrinspire Dr. Firica Arad

Piața Gării nr. 11, bloc G, scara B, ap. 44A, parter

Fkt. Antonio Firica
​​​​​​​antonio.nutrinspire@gmail.com
0746 100 232