Sunt Liliana Șerban și am 34 de ani (26 după vârstă metabolică) și vreau să vă împărtășesc cum a reușit un "simplu" program de nutriție să îmi schimbe viața!

Zâmbesc cu gura până la urechi când mă uit puțin înapoi și văd de unde am plecat și unde am reușit să ajung cu Metabolic Balance. Sunt împlinită și mă simt bine în pielea mea, mă iubesc și asta cred că spune tot!

Nu consider Metabolic Balance doar un program în care intri pentru câteva luni, dai jos câteva kilograme și gata. Este un mod de viață, înveți să fii disciplinat urmând câteva reguli simple. Făcând asta totul se schimbă radical, nu doar fizic ci și emoțional!

Eram puțin sceptică la început când am hotărât să caut un medic în zona în care locuiesc, dar am făcut asta până la urmă și mi-a fost recomandată doamna doctor Eliza Marțius!

Cu doamna doctor am avut o conexiune aparte încă din prima secundă când am pășit în cabinet! Vă mulțumesc! M-ați motivat -  faptul că de multe ori în discuțiile noastre îmi spuneați că vom reuși mi-a dat toată încrederea că mă veți susține, că nu sunteți doar medicul Eliza Marțius ci și un om drag mie pe care mă pot baza - și am reușit și pentru că nu am vrut nicio secundă să vă dezamăgesc. Drept urmare, ne-am ținut împreună de cuvânt și am reușit să facem schimbarea mult așteptată!

Obiectivul a fost atins: kilograme în minus, metabolism reglat, adio balonare, picioare umflate și dureri musculare. Dar surpriza cea mai mare, pe lângă satisfacția pe care o am când mă privesc în oglindă și văd transformarea mea fizică, este faptul că m-am vindecat - spun vindecat pentru că da, dependența de anxiolitice, atacurile de panică și anxietatea mă făcea un om bolnav... și trist!

Sunt împlinită și mă iubesc pentru alegerea făcută, că am ales să urmez programul Metabolic Balance, că am reușit cu ajutorul Metabolic Balance să trec peste o problemă medicală destul de gravă, că am vindecat o dependență - mă luptam de  6 ani cu atacurile de panică și, de 3 ani, aproape zilnic, luam anxiolitice destul de puternice.

Nu am apelat la Metabolic Balance ca la un tratament medical dar s-a dovedit mai mult decât atât. Satisfacția este de două ori mai mare prin faptul că am împușcat doi iepuri dintr-un foc: lupta cu kilogramele și lupta cu anxioliticele pentru atacurile de panică și dezechilibru emoțional.

Satisfacția este enormă când știi că ai reușit mult mai mult decât ți-ai propus! Acum, intrată în perioada de menținere, sper să am aceeași tărie și tot ce am învățat pe parcursul primei etape să mă ajute să mă mențin în aceeași formă, fizic și psihic!

Mulțumesc, Metabolic Balance! Mulțumesc, doamna doctor Eliza Marțius - om drag inimii mele! Mulțumesc mie că mi-am demonstrat că pot!

 

__________

Programul Metabolic Balance nu este un tratament medical și nu înlocuiește tratamentele medicale specializate. Planurile de alimentație individualizate sunt complementare acestor tratamente. Medicii-consilieri Metabolic Balance sunt pregătiți să ofere informații competente despre oportunitatea înscrierii în program a persoanelor afectate de diverse probleme medicale.

Descopera Metabolic Balance

Metabolic Balance®, programul pentru echilibrarea metabolismului realizat de medici și oameni de știință germani, vine în întâmpinarea dorinței celor care vor să fie supli, sănătoși și plini de energie.

Mai multe